Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 28 yıl sonra bir ilk! Golsüz maç istatistikleri yerle bir etti

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta 0-0 berabere kaldı. 1994/95 sezonundan bu yana Süper Lig'de ilk kez Beşiktaş'ın ev sahipliği yaptığı bir Fenerbahçe derbisi golsüz sona erdi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 8. haftasında derbide Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan bir puanla ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN DEPLASMANDA GALİBİYET HASRETİ 8 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş deplasmanında galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

Fenerbahçe, ligde Beşiktaş ile oynadığı son 8 deplasman maçından galibiyetle ayrılamadı.

Karşılaşma öncesi rakibine konuk olduğu son 7 lig maçını kazanamayan sarı-lacivertlilerin galibiyet özlemi 8 maça çıktı.

Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanında son galibiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0'lık skorla elde etmişti.

DOLMABAHÇE'DE 28 YIL SONRA BİR İLK YAŞANDI

1994/95 sezonundan bu yana Süper Lig'de ilk kez Beşiktaş'ın ev sahipliği yaptığı bir Fenerbahçe derbisi golsüz sona erdi. O karşılaşmada da iki takımın başında yabancı teknik adamlar bulunuyordu. Söz konusu sezonda Beşiktaş'ı Christoph Daum, Fenerbahçe'yi ise Tomislav Ivic çalıştırıyordu.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 28 yıl sonra bir ilk! Golsüz maç istatistikleri yerle bir etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Derbi derbi maç 8.Hafta Maçı istatistik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.