Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Valerien Ismael konuştu: 1 puan almayı planlamamıştık!

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi sonrası Valerien Ismael açıklamalarda bulundu. Ismael, "Her şeyi çok iyi yaptık ancak golü bulamadık. İki taraf için de zor bir maçtı. İki güçlü takım sahadaydı. Bugünkü mentalitemiz olumluydu ancak golü atamamak bizi üzdü. Son bölümde kontrol bizdeydi. Bugün sadece 1 puan almayı planlamamıştık." dedi.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi sonrası Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

İŞTE  MAÇ SONU FRANSIZ HOCANIN SÖZLERİ:

Zor bir maç oldu. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Son 15-20 dakikada golü bulabilirdik. Bazen top kaleye girmez. Şansa ihtiyacınız olduğu zamanlar olur.

Taktiksel anlamda çok şey yaşandı.

Her şeyi çok iyi yaptık ancak golü bulamadık. İki taraf için de zor bir maçtı. İki güçlü takım sahadaydı. Bugünkü mentalitemiz olumluydu ancak golü atamamak bizi üzdü. Son bölümde kontrol bizdeydi. Bugün sadece 1 puan almayı planlamamıştık..

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Valerien Ismael konuştu: 1 puan almayı planlamamıştık! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Derbi derbi maçı 8.Hafta Maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.