Beşiktaş evinde Galatasaray'ı parçaladı

Süper Lig'de 14. haftanın en önemli mücadelesinde Beşiktaş, sahası Vodafone Park'ta Galatasaray'ı Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Alvaro Negredo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puan farkını 3'e indirdi.

Süper Lig'de derbi heyecanı nefesleri kesti... Vodafone Park'a lider olarak gelen Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam eden Beşiktaş'a konuk oldu.

Büyük maçlarda oynadığı futbol ve aldığı kötü sonuçlarla hedef tahtasında olan Igor Tudor'un Galatasaray'ı, Kartal karşısında aynı sonu yaşadı.

Sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılan Cim Bom, taraftarını kahretti.

Taraftarının müthiş desteğiyle, özellikle maçın 2. yarısında Galatasaray'a karşı sayısız pozisyon bulan Beşiktaş, Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Alvaro Negredo'nun golleriyle maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puan farkını 3'e indirdi.

İlk olarak Fenerbahçe ile berabere kalan, sonrasında Trabzonspor ve Başakşehir'e kaybeden Galatasaray ise, Beşiktaş karşısında da aynı senaryo ile karşı karşıya kaldı. Tudor'un büyük maçları kazananama durumu, Siyah-Beyazlılar karşısında da sürdü ve taraftarın sabrı tamamıyla tükenmiş oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve zorlu mücadele başladı...

Beşiktaş maça pozisyonla başladı. Henüz 30. saniyede Cenk Tosun kaleciyle karşı karşıya kaldı. Milli futbolcunun plasesi, Muslera'da kaldı.

17. dakikada Beşiktaş duran top kazandı. Kaleye uzak mesafede topun başına gelen Quaresma, kimsenin beklemediği bir şekilde topu kaleye yolladı. Muslera, güçlükle topu önledi.

22. dakikada Galatasaray maçtaki ilk tehlikesini buldu. Gomis'in kafayla indirdiği pasta Feghouli bir anda topu önünde buldu. Cezayirli yıldızın pozisyonunu son anda Gökhan Gönül bozdu.

25. dakikada ceza sahası dışında sağ çaprazda Feghouli'ye faul yapan Pepe, sarı kart gördü.

RODRIGUES'LE İLK TEHLİKE!

31. dakikada Rodrigues'le Galatasaray maçın net pozisyonunu buldu. Mariano'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Rodrigues'in şutu direğin hemen yanından auta çıktı.

35. dakikada Feghouli, düdük çaldıktan sonra topa vurduğu için Fırat Aydınus'tan sarı kart gördü.

38. dakikada Galatasaray ceza sahasında tam bir karambol yaşandı. Gelişen atakta Cenk Tosun, penaltı noktasında Oğuzhan Özyakup'u gördü. Fernando'nun Oğuzhan'a müdahelesi sonrası gözler Fırat Aydınus'a çevrildi. Ancak Aydınus pozisyonda devam kararı verdi.

45. dakikada Bafetimbi Gomis'le çarpışan Tolgay Arslan ötü bir şekilde yerde kaldı. Bir an korku dolu anlar yaşanırken, yıldız futbolcu kısa süre sonra ayağa kalktı ve tedavisi kenarda yapıldı.

Karşılaşmada ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş evinde Galatasaray'ı parçaladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray maç sonucu özet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.