Beşiktaş Eric Bailly için Manchester United'la görüşmelere başladı

Defans hattına takviye yapmak için kolları sıvayan ve rotasını İngiltere'ye çeviren Beşiktaş, Manchester United forması giyen Bailly için masaya oturdu.

Beşiktaş’ta tüm gözler sağ stoper transferine çevrildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, dizinden çapraz bağ ameliyatı geçiren Tayyip Talha Sanuç’un yaklaşık 2,5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle acil stoper takviyesi istiyor.

BEŞİKTAŞ FIRSAT TRANSFERİ BEKLİYOR

Arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar “fırsat transferi” bekliyor. Avrupa’da yaz transfer dönemi 1 Eylül’de sona erecek. Bu tarihten sonra Avrupalı kulüplerin yeni sezon kadrolarında düşünmediği oyuncuları transfer etmek ekonomik açıdan daha kolay olacak.

LİSTEDE BAİLLY VE LASCELLES VAR

Yönetimin bu konuda Şenol Güneş’i bilgilendirdiği öğrenildi. Buna göre siyah-beyazlılar 1 Eylül’den sonra çalışmalara hız verecek. Kartal, Manchester United’dan Eric Bailly ve Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles’le ciddi olarak ilgileniyor.

BAİLLY GELMEYE HAZIR

Manchester United’dan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper Bailly ile görüşmeler olumlu yönde sürüyor. Kartal, Newcastle United ile yollarını ayırmaya hazırlanan Lascelles’in durumunu da yakından takip ediyor. Her iki oyuncunun da kulüpleriyle birer yıllık kontratı kaldı. Siyah-beyazlılar ekonomik koşulları daha uygun olan oyuncuyu kadrosuna katarak savunmaki sıkıntıyı gidermeyi planlıyor.

Beşiktaş, mali şartların uygun olması halinde yine fırsat transferi olarak bir hücumcu takviyesi de yapacak. Siyah-beyazlılar, 10 numara veya golcü hamlesiyle yaz transfer dönemini noktalayacak.

ALANYASPOR TAYFUT BİNGÖL İÇİN 1 MİLYON EURO'DA ISRARCI

Kartal’la kiralık sözleşmesi bitince Alanyaspor’a geri dönen Tayfur Bingöl kulüplerin bonservis konusunda anlaşma sağlamasını bekliyor. Ancak Beşiktaş ile Akdeniz ekibi arasındaki görüşmelerde herhangi bir ilerleme olmadığı belirlendi. Alanyaspor’un 1 milyon euroda ısrarcı olduğu ve indirim yapmadığı öğrenildi. Tayfur’un bonservisini 600-700 bin euro karşılığında almak isteyen siyah-beyazlıların da bu rakamı artırmadığı aktarıldı. Kulüpler anlaşma sağlayamazsa Tayfur kariyerine Alanyaspor’da devam edecek. (Skorer)

Beşiktaş Eric Bailly için Manchester United'la görüşmelere başladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.