Erdal Torunoğulları: Ghezzal ve Rosier nokta atışıdır

Beşiktaş'ın transferin son günü kadrosuna kattığı sol açık Rachid Ghezzal ile sağ bek Valentin Rosier'e yönetici Erdal Torunoğulları kefil oldu. Siyah-Beyazlı idareci kiralık iki isim için "Bizim için nokta atışı transferler... Bu takım çok daha iyi olacak" dedi.

Beşiktaş'ın "Futbol Transfer, Scouting ve Futbol Yapılanması"ndan sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Siyah-Beyazlı taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre Siyah-Beyazlı idareci, "Beşiktaş'ın son 2 maçını kimse dikkate almasın. Ghezzal ve Rosier transferleri bizim için nokta atışıdır. Bu takım çok daha iyi olacak" dedi.

Kartal yaz transfer döneminde Welinton, Fabrice N'Sakala, Bernard Mensah, Atakan Üner, Francisco Montero, Gökhan Töre, Josef de Souza, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ı kadrosuna katmıştı.

 

Erdal Torunoğulları: Ghezzal ve Rosier nokta atışıdır ile ilgili etiketler Beşiktaş Erdal Torunoğulları rachid ghezzal Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.