Beşiktaş derbi performansıyla öne çıkıyor

Burak Yılmaz'ın idaresindeki Beşiktaş, yarın Rams Park'ta Galatasaray'a konuk oluyor. Siyah beyazlı takım son dönemde derbilerdeki performansıyla öne çıkıyor.

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın başına geçen Burak Yılmaz, ilk kritik maçına Galatasaray derbisiyle çıkıyor. Yarın Rams Park'a konuk olacak siyah beyazlı takım, son dönemde derbilerde çok zor yeniliyor.

BEŞİKTAŞ DERBİLERİ SEVİYOR

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında oldukça zor anlar yaşamış ve mücadeleyi 3-1 kaybetmişti. Kartal, sahasında oynadığı futbolla Cimbom'u evine puansız göndermişti.

Gözler, bu hafta oynanacak dev derbideyken Beşiktaş, maç öncesinde son dönemde ortaya koyduğu istatistiklerle göze çarpıyor.

KARTAL ÖNE ÇIKIYOR

Galatasaray, üst üste çıktığı 22 resmi maçı da kaybetmedi. Aslan, son yenilgisini; 30 Nisan 2023'te 3-1'lik skorla Beşiktaş deplasmanında yaşadı.

Ayrıca Siyah-Beyazlılar, son dönemde derbi performansı ile öne çıktı.

Kartal, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 10 kişiyle 4-2 yendi, İnönü'de de Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe ile evinde oynadığı karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. 

(Fanatik)

Beşiktaş derbi performansıyla öne çıkıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Derbi Burak Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.