Beşiktaş - Bursaspor maçında hakemin bu kararları çok tartışılacak!

Beşiktaş'ın Bursaspor'la oynadığı Süper Lig karşılaşmasında öyle iki pozisyon vardı ki maçın kaderi değişti. Hakem Bülent Yıldırım'ın bu kararları haftaya damgasını vuracak.

Şampiyonlar Ligi'nde hakem Craig Thomson'ın kurbanı olan Beşiktaş bu hafta Bursaspor'u mağlup ederken 2 kritik pozisyonla yine karşılaştı.

İlk yarının son anlarında Beşiktaşlı Marcelo, Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in bacağına bastı. Pozisyonun ardından saha karışırken, Bursasporlu futbolcuların yoğun kırmızı kart itirazına rağmen hakem Bülent Yıldırım Marcelo'ya sarı kart gösterdi.

MHK eski başkanlarından Muhittin Boşat "Marcelo, kaleci Harun'un ayağına ezme salata yapmış, Bülent Yıldırım da yemiş" derken, eski hakem Deniz Çoban, "Marcelo masum değil!", eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise, "Bülent yıldırım sen nasıl hakemlik yapıyorsun? Marcelo'yu atmayıp sarı kartla kurtarıyorsun. Yazık, utan" ifadelerini kullanarak pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini ifade ettiler.

PENALTI KARARI DOĞRU MU?

Bülent Yıldırım'ın verdiği penaltı kararları da oldukça tartışıldı. İlk penaltıda Gökhan Gönül yerde kalırken Ahmet Çakar "Ya Bülent Yıldırım bu nasıl penaltı ayıp ayıp ayıp" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş - Bursaspor maçında hakemin bu kararları çok tartışılacak! ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Bursaspor Beşiktaş hakem Bülent Yıldırım Marcelo penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.