Beşiktaş - Bursaspor maçı canlı radyo yayını dinle

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş, yara sarma maçında Bursaspor'u konuk ediyor. Zorlu maçı sitemizden canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Bursaspor'u ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Kartal tekrar ayağa kama amacında. Hakem Bülent Yıldırımın düdük çalacağı mücadeleyi Lig TV'den izleyebilir, sitemizden dinleyebilirsiniz.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11’LER

BEŞİKTAŞ:

Fabri, Adriano, Tosic, Marcelo, Gökhan Gönül, Necip, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Aboubakar, Cenk Tosun

BURSASPOR:

Harun, Erdem, İsmail, Ertuğrul, Aziz, Merter, Jorquera, Batalla, Del Valle, John, Deniz Yılmaz.

Beşiktaş - Bursaspor maçı canlı radyo yayını dinle

OPTA İSTATİSTİKLERİ

İki takım Süper Lig'de 94 kez karşılaştı: Beşiktaş 42 galibiyet alırken Bursaspor 16 kez kazandı (36B).

Beşiktaş, Bursaspor'la yaptığı son altı lig maçını kazandı ve rakibi önünde Süper Lig tarihindeki en iyi galibiyet serisini yaşıyor. Siyah beyazlılar, bu son altı maçın dördünde gol yemedi. Bursaspor, Beşiktaş'ı en son 8 Nisan 2013'te yenmişti (3-0).

Beşiktaş, evinde Bursaspor'la oynadığı 47 maçın sadece dördünü kaybetti (26G 17B).

Şenol Güneş, teknik direktör olarak Bursaspor'a karşı çıktığı 23 maçın sadece üçünü kaybetti (12G 8B).

Hamza Hamzaoğlu, teknik direktör olarak Beşiktaş'a karşı yedi maçın üçünü kazandı, üçünü kaybetti.

Şenol Güneş ve Hamza Hamzaoğlu'nun üç Süper Lig karşılaşmasında da karşılıklı gol atıldı (toplam 13, maç başına 4,3 gol). Bu maçlarda Güneş'in bileği bükülmedi (2G 1B).

#VodafoneArena'da gücümüze güç kat... #Beşiktaş pic.twitter.com/9Lgi5qH0yF

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 10 Aralık 2016

Pablo Batalla, Beşiktaş'a karşı sekiz maçta dört gol attı.

Cenk Tosun, Bursaspor'a karşı yedi maçta dört gol attı.

Süper Lig tarihinde 11. kez 13 haftayı namağlup geçiren Beşiktaş, bu başarıyı en son 2003-04 sezonunda yakalamıştı (10G 3B).

Beşiktaş, iç sahada 29 Kasım 2015'ten bu yana lig maçı kaybetmiyor (14G 2B).

Bursaspor'un ligde attığı son 12 golün 10'u, maçların son yarım saatinde geldi. Toplamda da 16 golünün sadece dördünü ilk yarıda bulan Bursaspor (%25), Alanyaspor'un () ardından oransal olarak ilk yarılarda en az gol atan takım.

Beşiktaş'ın ligdeki son altı golü 51. dakika ve öncesinde geldi.

Beşiktaş %62,2 ile ligde topa en fazla sahip olan ikinci takım (Galatasaray'ın ardından). Bursaspor ise sadece Akhisar Bld. ve Çaykur Rizespor'dan daha fazla topa sahip oldu (%45).

Bursaspor, 2010-11'den (28 puan) bu yana 13 hafta ardından en fazla puan topladığı sezonu yaşıyor. Genel olarak da Bursaspor'un ilk 13 haftada bundan daha fazla puan topladığı sadece iki sezon var (2009-10'da 26 ve 2010-11'de 28 puan).

Süper Lig'de en az dört maça çıkan kaleciler arasında yalnızca Johannes Hopf (%82,6), Harun Tekin'den (%82,3) daha iyi bir kurtarış oranına sahip. Fabri ise %78,1 ile Zydrunas Karcemarskas'ın ardından dördüncü sırada.

Beşiktaş (% 17) ve Bursapor (% 15) ligde gole çevirme oranı en yüksek dördüncü ve beşinci takım (M. Başakşehir, Fenerbahçe ve A. Konyaspor ilk üç sırada).

Süper Lig'de bu sezon yalnızca Mehmet Batdal (66), rakip ceza sahasında topla Cenk Tosun'dan (64) daha fazla buluştu.

Beşiktaş - Bursaspor maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Beşiktaş Bursaspor canlı radyo yayını dinle Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.