Beşiktaş bu akşam sahaya 100. yıl formasıyla çıkacak

Beşiktaş, cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarlanan formasını Gaziantep FK maçında giyemeyecekti. Yönetim harekete geçti ve engel ortadan kaldırıldı.

Beşiktaş'ta Gaziantep FK maçına Cumhuriyet'in 100. yılına özel formayla çıkması yönündeki sorun giderildi. Siyah-beyazlılar maça özel tasarlanan formayla çıkacak.

Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırladığı kırmızı formayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) zamanında bildirmedi. Harekete geçen Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı başvuru kabul edildi. Bu kararın ardından Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırlanan formasıyla sahaya çıkabilecek.

Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün takımı bu akşam Cumhuriyet özel forması ile sahada. Çok Yaşa Cumhuriyet" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş bu akşam sahaya 100. yıl formasıyla çıkacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.