Beşiktaş Benfica maçı canlı radyo yayını dinle

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş Vodafone Arena'da Benfica'yı konuk ediyor. Tivibuspor 2'den canlı izlenecek mücadeleyi sitemizden radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda Beşiktaş beşinci maçına çıkıyor. Vodafone Arena'da Benfica'yı konuk edecek olan siyah-beyazlılar sahadan 3 puanla ayrılarak gruptan çıkma adına iddialı bir konuma gelmek istiyor. Zorlu mücadeleyi Tivibuspor canlı olarak yayınlayacak. Beşiktaş - Benfica maçının radyo yayınını ise sitemizde dinleyebilirsiniz.

İLK 11'LER

Beşiktaş:

Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Adriano, Aboubakar

Benfica:

Ederson; Eliseu, Lindelöf, Luisão, Nélson Semedo; Samaris, Pizzi, Cervi, Salvio; Gonçalo Guedes, Mitroglou.

Beşiktaş Benfica maçı canlı radyo yayını dinle

SESSİZ TEZAHÜRAT DAMGA VURACAK

Beşiktaş taraftarı, "sessiz tezahürat" eylemi ile dünyada bir ilki yaşatacak ve herkesin dikkatini çekecek. Maç başladığı an bir dakikalığına sessiz tezahürat yapacak olan taraftarlar, ırkçılığa ve işitme engellilerin problemlerine destek olacak.

#WeAreBeşiktaş #UCL #Beşiktaş pic.twitter.com/edudubDDGT

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 23 Kasım 2016

ŞENOL GÜNEŞ: İYİ İŞLER YAPIYORUZ

Şenol Güneş maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Güneş “Amacımız her zamanki gibi: güzel futbol ve iyi bir sonuçtur. Dört maçın ardından, Şampiyonlar Ligi rakiplerimizin herhangi birinin öne geçmesi gerekmiyor. Hem lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iyi şeyler yapıyoruz. Benfica, tıpkı Napoli gibi iyi savunan ve yanlarını çok iyi kullanan bir taraftır. Topu kaybettiklerinde çok hızlı yanıt veren taraflardır. Bu oyunun baskısını halledebilecek bir takım seçmeliyiz” açıklamasında bulundu.

RUI VITORIA: ZOR MAÇ OLACAK

Benfica’nın teknik direktörü Rui Vitória ise “Etkileyici bir taraftara karşı maça çıkıyoruz. Biz yalnızca bu gruptan ilerlemeye odaklandık. Benfica, her zaman 50.000'den fazla büyük atmosferde rakip sahalarda oynayan harika bir kulüp. Bu yüzden buna alıştık. Burada oynamak iyi bir deneyim olacak” dedi. Vitória “Zor bir maç olacak. Siyah Beyazlı ekibin dünya çapında tanınmış bazı kaliteli oyuncuları var, ancak bizim takım sistem ile sahaya çıkacak” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Benfica maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Beşiktaş Benfica canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.