Beşiktaş Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden alınan Murat Hazinedar’ın yerine gelecek yeni başkan, 11 Ocak saat 15.00’te yapılacak seçimle belli olacak.

Görevden uzaklaştırılan Murat Hazinedar, belediyedeki hakimiyetini sürdürmek için 11 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan belediye başkan vekili seçiminde belediye meclisinden eşi Özlem Hazinedar'ın dayısı Rıfat Örnek'i seçtirmek için, belediye meclis üyeleriyle rüşvet pazarlığı yaptığı, ayrıca bazı muhtarlara deklarasyon yayınlamaları için para dağıttığı iddia ediliyor.

OPERASYONDA 2. DALGA YOLDA!

Seçilmesi halinde, görevden uzaklaştırma yazısında yer alan soruşturma dosyalarının kaynağı olan bütün konularla ilgili müdürlüklerin, İmar Müdürlüğü, İhale Müdürlüğünün (Araç ihalesi ve bilboard ihalesi) Rıfat Örnek'e bağlı olması ve imzaların Rıfat Örnek tarafından atılması öngörülüyor.

Hazinedar'ın, Rıfat Örnek'i aday göstermemesi durumunda ise, Beşiktaş bölgesinin imar ihalelerinin etkili ismi Hüseyin Avni Sipahi'nin ekibinden, "imar baronu" lakaplı Bülent Tatar ismini aday olarak devreye sokacağı belirtiliyor.

GENEL MERKEZE BASKI YAPIYOR!

Hakkında başka dosyaların çıkmaması ve yeni soruşturmaların önünü kesmek için her yolu deneyen Hazinedar'ın bu konuda CHP Genel Merkezi'ne büyük baskı yaptığı kulislerde konuşuluyor.

Öte yandan, görevden uzaklaştırılmasına rağmen hala belediyenin personelini ve imkanlarını kullanmaya devam eden Hazinedar'a ilk yaptırım İstanbul Emniyeti'nden geldi.

İstanbul Emniyeti, Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na tahsis edilen polis korumalarını çekti.

Beşiktaş Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Belediye Murat Hazinedar yolsuzluk Rüşvet başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.