Beşiktaş Belediyesi'nde akıl almaz ihale!

Beşiktaş Belediyesi’nde tartışmalı ihalelerine bir yenisi daha eklendi. Yabancı marka araçlara ödenen kira bedelinin yaklaşık iki katı yerli araçlar için ödenecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yine çok tartışılacak bir ihaleye daha imza attı. Başkan Hazinedar, iki aylığına belediyenin çeşitli birimlerinde kullanılması için 201 araçlık kiralanma ihalesi yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden iş alan 06 Antika Turizm ve Taşımacılık isimli şirket kazandı. 260 bin lira kırım yapılarak 6 milyon 33 bin TL olarak sözleşmesi yapılan ihalenin süresi ise sadece iki ay oldu. 201 araç için belediyenin ödeyeceği rakamın çok yüksek olması dikkat çekiyor. 201 araç kiralanması için belediyenin kasasından tam 6 milyon 332 bin TL çıkacak.

Yurt dışı seyahatler

Akşam'ın haberine göre, Mercedes’in ayda 6 bin ila 8 bin arasında kiralandığı bir dönemde Beşiktaş Belediyesi yerli marka araç başına ayda 15 bin TL ödeyecek. İhale ilanında kiralanacak araçlar için ‘Yurtiçi ve yurtdışı yerlere seyahatler’ notu düşülmesi dikkat çekti. Partisi tarafından bile hakkında yolsuzluk incelemesi yapılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’dan bu ihaleye nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

İBB MECLİS GRUP TOPLANTISINDA KÜRSÜDEN İNDİRİLDİ

Belediye Başkanı Murat Hazinedar İBB’nin grup konuşmasında ‘Parti içinde çeteler var’ sözünü sarf edince, Başkanvekili Ertuğrul Gülseven de ‘Saçmalıyorsun’ diye sert çıktı. İl Başkanı Cemal Canpolat, Hazinedar’ı kürsüden indirdi.

Beşiktaş Belediyesi'nde akıl almaz ihale! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.