Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ile FETÖ'nün belediyeler imamı aynı karede!

FETÖ firarisi belediyeler "imamı" Erkan Karaarslan ile CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Abbasağa mahalle muhtarlığı önünde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Gündem Otuzbeş'in haberine göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi dosyasından tutuklanan ve 13.5 ay tutuklu kaldıktan sonra adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı ile salıverilen, hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılınca firar eden FETÖ’nün belediyeler "imamı" Erkan Karaarslan ile Beşiktaş'ın CHP'li belediye başkanı Murat Hazinedar'ın ilişkisi, ortaya çıkan fotoğraflarla gözler önüne serildi.

bld-imam

FİRAR ETTİ

Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin değişen hakiminin 29 Eylül 2017 tarihinde önce “adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı” şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere tahliye ettiği Erkan Karaarslan, ardından yine aynı mahkeme tarafından çıkarılan “yakalama” kararı ile arananlar listesine girmişti. Tahliye edildikten sonra emniyete gidip hiç imza vermediği de öğrenilen Erkan Karaarslan’ın yurt dışına kaçtığı veya kaçırıldığı ifade ediliyor. Bu kaçışın havayolu veya karayolu ile olmadığı deniz yolu ile yapıldığı iddia ediliyor.

erkanka

14 ay cezaevinde tutuklu kalan ve 100’ün üzerinde belediyeye danışmanlık adı altında hizmet veren Erkan Karaarslan’ın “konuşmasından korkulduğu” için yurt dışına kaçırıldığı üzerinde durulurken, pek çok CHP'li belediye başkanı ile iç içe çalışması ve kendisi ile çalışan belediye başkanlarının başının yanacağı iddiaları da gündemdeydi.

30 MİLYONDAN FAZLA KAZANÇ

Erkan Karaarslan'ın danışmanlık yaparak 30 milyon liradan fazla haksız kazanç sağladığı belediyelerin çoğunluğunun CHP'li olduğu tespit edilmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın CHP'li belediye başkanlarıyla görüşerek Erkan Karaarslan'ı danışman olabilmesi için referans gösterdiği ifade edilmişti.

erkanka3

20 KEZ YURTDIŞINA ÇIKTI

Hakkındaki iddianamede Karaarslan'ın Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde de Danışmanlık Hizmetleri adı altında, görev yaptığı, bu kapsamda, kendi isteği doğrultusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne şüpheli Tevfik Dinçer ve Fatih Murat Aydınlı'yı yerleştirerek ihaleleri kendisinin yönetim kurulu üyesi olduğu MERULAŞ A.Ş. şirketine (adrese teslim ihale) yaptırılmasını sağladığı ifade ediliyor. İddianamede Karaarslan'ın, bu yolla FETÖ/PDY terör örgütüne finans sağladığı, şüphelinin 20 kez yurt dışına çıktığı ve nereye gittiğinin tespitinin güç olması nedeniyle bu seyahatlerinde Pegasus Havayolları'nı kullandığının tespit edildiği ifade ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İhale Komisyonu'nda görevli Şaban Demirtaş ise, ifadesinde, "Erkan Karaarslan, kendi ticari işlerini belediyede takip ettirmek, ihaleleri kendi şirketlerinin almasını sağlamak üzere belediye bünyesinde etkili makamlara kendi adamlarının yerleştirilmesini sağlamıştır." demişti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ile FETÖ'nün belediyeler imamı aynı karede! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar FETÖ İmam CHP erkan karaaslan beşiktaş belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.