Beşiktaş Bayern Münih maçında bir ilk yaşanacak!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda oynanacak Beşiktaş Bayern Münih maçını Semahat Özdoğan anlatacak.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak son 16 turunda Bayern Münih ile karşılacak Beşiktaş'ın maçını, Türkiye'nin ilk kadın spikeri Semahat Özdoğan anlatacak. Kendisi için dünyanın üçüncü maç anlatan kadın spikeri nitelemesi de yapılan Özdoğan, Adana’da doğdu. İlk eğitim aşamasından sonra yüksek öğrenimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisat Bölümünde aldı. Daha sonra "küçük yaşlardan beri hayalimdi" dediği spikerliğe yöneldi.

Özdoğan Kanal D, Eko TV, Hür FM, Radyo D, Radyo Foreks ve BBC'de çeşitli spor programları hazırlayıp sundu. Aynı zamanda bu dönemde Fanatik'te çalıştı.

1998 yılında ise TRT sınavını kazanarak burada çalışmaya başladı. Türkiye'nin maç anlatan ilk kadın spikeri olan Özdoğan, aynı zamanda TRT bünyesinde spor haberleri de sundu.

Beşiktaş Bayern Münih maçında bir ilk yaşanacak! ile ilgili etiketler Beşiktaş Bayern Münih semahat özdoğan spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.