Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: "Biz kimseyi elimizden kaçırmadık"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic transferleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çebi, Beşiktaş yönetimine gelen eleştiriler için "Biz kimseyi elimizden kaçırmadık, Beşiktaş Kulübü'nün menfaatlerini düşünerek kararlar aldık" ifadelerini kullandı.

Son günlerde Beşiktaş yönetimine karşı taraftarlardan büyük tepki var. Beşiktaş'ın görüşüp anlaştığı Halil Dervişoğlu'nun 500 bin Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a, Duson Tadic'in ise bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olması büyük yankı uyandırdı.

Siyah-beyazlı yönetimin iki futbolcuyu da kadrosuna katamadan rakiplerine kaptırması, Beşiktaş taraftarının yönetime büyük tepki göstermesine sebep oldu. Taraftarlar önceki gün BJK İnönü Spor Kompleksi'ne istifa yürüyüşü düzenledi.

"KİMSEYİ ELİMİZDEN KAPTIRMADIK"

Hürriyet gazetesine konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarın tepkisini anlamsız bulduğunu söyledi ve "Biz durumumuzdan memnunuz ama önemli olan ülke futbolunun geleceğidir. Eleştirileri anlamsız buluyorum. Hizmet etmek isteyenlere fikir ve proje getirenlere kapımız açık" dedi.

Tadic ve Halil trasnferleri için ise Çebi, "Biz kimseyi elimizden kaçırmadık. Beşiktaş Kulübü'nün menfaatlerini düşünerek kararlar aldık. Yarınlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Bu konuda teknik direktörümüz Şenol Güneş ve ekibiyle de hemfikiriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: "Biz kimseyi elimizden kaçırmadık" ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Halil Dervişoğlu Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.