Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı'dan 200 milyon euroluk gelir müjdesi! "Beşiktaş gayrimenkul projesini hayata geçiriyoruz"

Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı, yaptığı basın toplantısında siyah beyazlı camiaya 3 transfer ve 200 milyon euroluk gelir müjdesi verdi. Adalı, "İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş gayrimenkul projesini hayata geçiriyoruz. Buraya yapılacak gayrimenkullerle 200 Milyon Euro elde edilecek." dedi.

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Serdal Adalı, düzenlediği basın toplantısında projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Master Haber'de yer alan habere göre "Rıza hocamızın talepleriyle, 2-3 nokta transferler takımımıza ivme kazandırıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz." diyen Adalı, görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptıklarını duyurdu.

İşte Adalı'nın o açıklamaları:

"CAMİAMIZIN KAYBEDECEK TEK BİR DAKİKASI YOK"

Beşiktaşımızın olağanüstü genel kuruluna sadece 4 gün kaldı. Adaylık sürecinde sayısız Beşiktaşlıyla bir araya geldik. Görüşlerini dinledik, önerilerini not ettik. Hepimizin derdi aynı. Sonuç olarak, bir kere daha anladık ki camiamızın kaybedecek tek bir dakikası yok. Futboldan başlayarak, mali yapıyla, gelirlerimize, iletişim konusuna, tesislerimize kadar hepsinde tek tek yaratacağız. Her konu başlığı için çalıştık. Her ayrıntıya hakimiz.

"2-3 NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

İlk günden söylediğim gibi yapamayacağım hiçbir projeyi açıklamayacağım. Kısa vadeli en büyük işimizin futbol takımını ayağa kaldırmak olduğunu tekrar belirtmek isterim. Rıza hocamızın talepleriyle, 2-3 nokta transferler takımımıza ivme kazandırıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Bunun için görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptık. 3 Aralık akşamı bu takviyeleri yapmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek istiyoruz.

12 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU

Gain yaşam kompleksini yaratacağız. Burada basketbol ve voleybol için salon, antrenman tesisleri olacak. 12 bin kişilik spor salonu olacak. 

"FAİZ YÜKÜNDEN KURTULACAĞIZ"

Banka ve kamu borçlarını kapatacağız. Komşu mesafede 70-80 m2'lik alan var. Bu alanı da projeyi de alırsak, faiz yükünden kurtulacağız. Bu projenin geliştirilmesinde başta Serhan Çetinsaya olmak üzere, tüm Beşiktaşlı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu gelirin transfere harcanmamasını teminat altına almak zorundayız. Tüm geliri kulübün kasasına girmeden bankalara gitmesi konusunda planladık. Bu projeyi 4 yılda tamamlayacağız.


"10 BİN BİLET DAHA FAZLA SATACAĞIZ"

Stadımızın, Yeni Açık Tribünü’nde uygulayacağımız, “Safe Standing Sandalyelerimiz” ile kapasitemizi artıracağız. Böylelikle, 9836 bilet daha satarak, gücümüze güç katacağız. Stadımızda yapacağımız bir değişiklik daha; Misafir takım tribününü iki kat olarak kurgulayarak, alanı daraltacağız. Bu daralmayla birlikte, misafir takımın sesini daha da az duyacağız. Ayrıca, güvenlik önlemleri kapsamında, rakip tribüne ses yutucu şeffaf panel konumlandıracağız.

BEŞİKTAŞ GAYRİMENKUL PROJESİ

İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş gayrimenkul projesini hayata geçiriyoruz. Yarım milyon m2'lik ağaçsız, eski bir maden arazisinin Beşiktaş'a kazandırılması için devletten onayımızı aldık, arsa sahipleriyle ön anlaşma yaptık. Buraya yapılacak gayrimenkullerle 200 Milyon Euro elde edilecek.

Kaynak: Master Haber

 

Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı'dan 200 milyon euroluk gelir müjdesi! "Beşiktaş gayrimenkul projesini hayata geçiriyoruz" ile ilgili etiketler Beşiktaş Serdal Adalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.