Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor

Kayserispor'a hafta içinde yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen ve lig için sıralama haricinde hiç bir hedefi kalmayan Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Ligde geçen hafta Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılar, haftaya 44 puanla 6. sırada girdi. 4 maçlık galibiyet serisi Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-1'lik yenilgiyle son bulan Medipol Başakşehir, 46 puanla 3. sırada yer alıyor.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor... Yarın akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Erkan Özdamar tarafından yönetilecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Bahtiyar Birinci yaparken, Melis Özçiğdem dördüncü hakem olacak. 

Ligde geçen hafta Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılar, haftaya 44 puanla 6. sırada girdi. 

4 maçlık galibiyet serisi Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-1'lik yenilgiyle son bulan Medipol Başakşehir, 46 puanla 3. sırada yer alıyor.

Medipol Başakşehir'de tedavisi süren kaptan Mahmut Tekdemir'in bu maçta da forma giymesi beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ İÇ SAHADA DAHA İYİ

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda 9 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

Dolmabahçe'de Trabzonspor ve Giresunspor'a mağlup olan Beşiktaş, Adana Demirspor ve Fraport TAV Antalyaspor'la ise berabere kaldı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynadığı son lig müsabakasında Altay'ı 1-0 yenmişti.

BEŞİKTAŞ'TA KİMLER EKSİK?

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesinde eksikler bulunuyor.

Sakatlıklarını atlattıktan sonra koşu çalışmalarına başlayan Oğuzhan ve Pjanic, Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

Malatya deplasmanında yaşadığı arka adale sakatlığında sonra bazı maçlarda oynasa da bir türlü toparlanamayan ve zaman zaman ağrıları nedeniyle zorlanan Josef'in, yarın akşam kadroda olması düşük bir ihtimal. Sivas deplasmanında ısınma esnasında sakatlanan Vida'nın ise oynaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Siyah beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli, Medipol Başakşehir karşısına birkaç oyuncuyu değiştirerek çıkabilir.

Eleştirilerin ve taraftar tepkilerinin odağındaki iki futbolcu olan Batshuayi ve Kenan'ı yedeğe çekmesi beklenen Karaveli'nin, bu iki ismin yerine Güven ve Larin'e şans vermesi sürpriz olmayacak.

Beşiktaş'ın kalesinde her zaman olduğu gibi Ersin oynayacak. Defans dörtlüsünü Rosier- Vida - Welinton - Umut'tan oluşturacak olan Karaveli'nin orta saha sahada Necip - Ghezzal - Atiba - Teixeria - Larin, santrforda da Güven onbiriyle maça çıkması yüksek ihtimal.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.