Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arası çocuklara ücretsiz

Beşiktaş’ın yarın akşam Vodafone Park'ta oynayacağı Medipol Başakşehir maçının kadın ve çocuk taraftarlara ücretsiz olacağının açıklanmasından sonra siyah-beyazlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterildi. Ancak bilet gişesi önündeki uzun kuyruk taraftarları canından bezdirdirdi... "Düşünce güzel ama uygulama çile" yorumları yapıldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında yarın saat 20.00’de Başakşehir ile karşılaşacak. Oynanacak maçın kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz izleyebilecekleri açıklandı.

Kadın ve çocuk taraftarlar, bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Vodafone Park bilet satış gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Beşiktaş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, maçta tribünde yer almaları için davette bulunduğu açıklamada şu ifadelere verildi:

"Kadın taraftarlarımızla yanlarında getirecekleri 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında, 7 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir ile oynayacağı müsabakayı ücretsiz olarak seyredebileceklerdir. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadın ve çocuk taraftarlarımızı Vodafone Park tribünlerine davet ediyoruz. Kadın taraftarlarımız, ücretsiz biletlerini yarın (6 Mart) 11.00 ile 18.00, 7 Mart Pazartesi günü ise 10.00 -21.00 saatleri arasında Vodafone Park bilet satış gişesinden temin edebilirler. Ücretsiz bilet almak isteyen kadın ve 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kart sahibi olmaları gerekmektedir. 0-6 yaş arası çocuklar, stadyuma ücretsiz olarak giriş yapabilir."

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arası çocuklara ücretsiz

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arası çocuklara ücretsiz ile ilgili etiketler Beşiktaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.