Beşiktaş Başakşehir hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu averajla şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçına Başakşehir karşısında çıkıyor. Salih Uçan, Kenan Karaman ve Mehmet Topal transferleri ile dikkat çeken siyah beyazlılar ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Beşiktaş Başakşehir Maçı Ne Zaman?

27 Temmuz 2021 Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak Beşiktaş Başakşehir hazırlık maçı saat 19.00’da başlayacak ve Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Başakşehir hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş’ın daha önceden planlanan İspanya kampının iptal edildiği ve sırası ile Başakşehir’in maçının ardından Kayserispor, Adana Demirspor ve Getafe ile mücadele edeceği ifade edildi.

Stat: Nevzat Demir Tesisleri
Tarih: 27 Temmuz 2021 Salı
Saat: 19.00
Yayın: Spor Smart

Beşiktaş Başakşehir hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Başakşehir hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.