Beşiktaş Avrupa'da tarihi tersten yazıyor

Son oynanan Bodo/Glimt karşılaşmasında da mağlup olan Beşiktaş, Avrupa Kupaları'nda en kötü serisini yakalamış oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda sahasında karşılaştığı Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş, grubun diğer maçında Club Brugge'ün de Lugano'yu mağlup etmesi ile Avrupa macerasına nokta koymuş oldu.

GRUPLARDA YALNIZCA 1 PUAN

Beşiktaş için Avrupa macerası aslında çok güzel başlamıştı... 2. turda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla deviren, 3. turda Neftçi Bakü'yü her iki maçta da mağlup eden Şenol Güneş yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, Play-Off'ta ise Lucescu'nun Dinamo Kiev'ini deplasmanda 3-2, Dolmabahçe'de 1-0'lık skorlarla dize getirmişti.

6'da 6 yaparak adını Konferans Ligi'nde gruplara yazdıran Kara Kartal, burada ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. İlk haftada Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, sonrasında sırasıyla Lugano'ya 3-2, Bodo Glimt'e ise 3-1 ve 2-1'lik skorlarla mağlup oldu.

TARİHİN EN KÖTÜ SERİSİ

Avrupa Kupaları'nda grup aşamalarında evinde oynadığı son 10 karşılaşmanın 9'unu kaybeden Beşiktaş, yine gruplarda iç sahada üst üste 5 mağlubiyet yaşayarak kulüp tarihindeki en kötü serisine imza attı. Dünkü maçın ardından hem futbolculara hem de Burak Yılmaz'a tribünler çok büyük tepki gösterdi.

(Fanatik)

Beşiktaş Avrupa'da tarihi tersten yazıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Burak Yılmaz Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.