Beşiktaş avantajı kaptı! 0-2

Beşiktaş, Avrupa kupalarına galibiyetle başladı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında B36 Torshavn'a konuk olan Siyah Beyazlılar, Lens ve Gökhan Gönül'ün golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı, tur için kapıları sonuna kadar araladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımını 2-0 yendi, tur yolunda kapıları ardına kadar araladı. Temsilcimizi galibiyete taşıyan isimler Jeremain Lens ve Gökhan Gönül oldu.

Maç boyunca üstün olan Beşiktaş, henüz 8. dakikada golü buldu. Caner Erkin'in, Torshavn yarı sahasının orta solundan cezasahası içine gönderdiği harika topu Lens iyi kontrol etti, ardından şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu.

Beşiktaş, 26. dakikada 2-0'ı buldu. Jeremain Lens'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Gökhan Gönül çok şık bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu.

Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü bırakmayan Beşiktaş, maçtan da 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş avantajı kaptı! 0-2 ile ilgili etiketler Beşiktaş canlı izle canlı yayın b36 torshavn bein sports 1 canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.