Beşiktaş, Arsenalli yıldıza kancayı taktı!

Vincent Aboubakar konusunda beklentileri karşılayamayan Beşiktaş, Arsenal'in golcüsü Olivier Giroud'ya göz dikti.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sefer gruptan çıkarak tarihinde bir ilki başarmak istiyor. Bu bağlamda forvet transferinde son üç sezonda olduğu gibi önemli bir golcüyü kadrosuna dahil etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Arsenal'de beklentileri bir türlü karşılayamayan Olivier Giroud'yu gündemine aldı. Habertürk'ün haberine göre Porto ile Aboubakar'ın bonservisi konusunda anlaşamayan Kara Kartal, Arsenal'in forveti Olivier Giroud ile temas kurdu. Fransız oyuncu, Şampiyonlar Ligi avantajıyla Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını bildirdi.

ARSENAL'İN DEZAVANTAJI

Fransa Milli Takımı'nda da sürekli oynayan forvet oyuncusu, Arsenal'in 21 yıl sonra ilk kez Devler Ligi'nin dışında kalması, Siyah-Beyazlılar için önemli bir avantaj olarak görülüyor.

ŞENOL GÜNEŞ DE İSTİYOR

Ayrıca Şenol Güneş de Giroud hakkında olumlu bir görüş bildirirken, tecrübeli teknik adamın hem hava toplarında etkili olması hem de takımı hücum bölgesinde tutabilecek tarzda oynaması sebebiyle Fransız forveti çok istediği aktarıldı.

ABOUBAKAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Beşiktaş'ın önceliği verdiği Vincent Aboubakar için son bir girişimde bulunacağı ve bu transferde bekleneni alamaması durumunda Giroud ile tam temas sağlanacağı belirtildi. İLK 11'E GİRMEKTE ZORLANDI Bu sezon Premier Lig'i 5. sırada tamamlayan Arsenal'da 17'si ilk 11 olmak üzere 40 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 16 gol atıp 6 da asist yaptı.

Beşiktaş, Arsenalli yıldıza kancayı taktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Arsenal Transfer olivier giroud
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.