Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti... Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Futbolseverler maçın özetini ve gollerini merak ediyor. İşte Beşiktaş Antalyaspor maçının geniş özeti ve golleri...

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Maçın ilk yarısı Antalyaspor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Futbolseverler Beşiktaş Antalyaspor maçının geniş özetini ve gollerini merak ediyor. İşte maçın özeti ve goller...

Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti

MAÇ ÖZETİ

78'
Kırmızı beyazlılarda Danilo Campos rakibi Gary Medel'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
74'
Siyah beyazlılarda Caner Erkin, Harun Alpsoy ile girdiği hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptığı gerekçesi ile sarı kart görüyor.
73'
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak Pepe'nin kafa ile indirdiği topa arkadaşı Gökhan Gönül yetişemiyor.
71'
Antalyaspor'da Nazim Sangare rakibi Caner Erkin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
69'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin pasını ceza sahası sol çaprazının gerisindeki arkadaşı Ricardo Quaresma'ya gönderiyor. Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Cyle Larin kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
66'
Antalyaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Doğukan Sinik oyundan alınırken yerine Danilo Campos oyuna dahil oluyor.
66'
Siyah beyazlılarda Ricardo Quaresma rakibi Hakan Özmert'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
64'
Hızlı gelişen kırmızı beyazlıların atağında Souleymane Doukara'nın pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Harun Alpsoy yerden şansını deniyor ancak kaleci Utku Yuvakuran uzanıyor ve meşin yuvarlağa sahip oluyor.
64'
Antalyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Bahadır Öztürk'ün yerine Salih Dursun oyuna dahil oluyor.
62'
Antalyaspor'da Souleymane Doukara rakibi Caner Erkin'e yaptığı arkadan müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
60'
Kırmızı beyazlılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. William Vainqueur oyundan alınırken yerine Jean-Armel Drole oyuna dahil oluyor.
57'
Siyah beyazlılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Domagoj Vida oyundan alınırken yerine Cyle Larin oyuna dahil oluyor.
56'
GOOOLL!! Beşiktaş, Pepe ile farkı bire indiriyor! Alvaro Negredo'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma son çizgiye inmeden ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Pepe kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.
55'
Oğuzhan Özyakup ceza yayı sol çaprazına sokuluyor ve doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Ruud Boffin sol köşeye uzanarak meşin yuvarlağı çıkartmayı başarıyor.
52'
Hakan Özmert'in havadan pası ile sağ çaprazda Souleymane Doukara topla buluşuyor ancak yardımcı hakemin bayrağı tecrübeli oyuncu için kalkıyor.
49'
Ceza yayının sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
47'
Caner Erkin sol kanattan ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor. Penaltı noktasının sol çaprazında topu kontrol eden Oğuzhan Özyakup dönerek vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Beşiktaş'ın vuruşu ile başlıyor.
45'
Hakem Halis Özkahya'nın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.
45'
Beşiktaş gole çok yaklaşıyor. Caner Erkin'in havadan gönderdiği uzun topu penatı noktası üzerinde Pepe indiriyor. Topla buluşan Alvaro Negredo sert vuruyor ancak kaleci Ruud Boffin sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.
45'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
45'
Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
43'
Sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma sağ ayağının dışı ile ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılamayı başarıyor.
40'
Siyah beyazlılar kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
37'
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Caner Erkin ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu topa hiçbir arkadaşı yetişemiyor ve kaleci Ruud Boffin uzanarak topun savunmasının kontrolüne geçmesini sağlıyor.
36'
Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tolgay Arslan oyundan alınırken yerine Gökhan Gönül oyuna dahil oluyor.
34'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Pepe ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Caner'in kafa ile çevirdiği topa penaltı noktası üzerinde Oğuzhan Özyakup hareketleniyor. Oğuzhan Özyakup'un bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
33'
GOOOLL!! Antalyaspor, Yekta Kurtuluş ile durumu 3-1'e getiriyor! Orta alandan hızla çıkan Antalyaspor'da Hakan Özmert'in ara pası ile sol çaprazda topla buluşan Souleymane Doukara rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve altıpas sol çaprazından pasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Yekta Kurtuluş yerden kayarak vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelere gönderiyor.
31'
Elle oynama pozisyonundan sonra sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Alvaro Negredo kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
30'
Antalyaspor'da Ondrej Celustka topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.
28'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılamayı başarıyor.
26'
GOOOLL!! Beşiktaş, Alvaro Negredo ile farkı bir gole indiriyor! Adriano Correia'nın havadan uzun pasını penaltı noktası üzerinde kaleci Ruud Boffin uzaklaştırmaya çalışıyor. Ceza yayına doğru havadan açılan topa Alvaro Negredo kafa ile vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.
24'
GOOOLL!! Antalyaspor, Souleymane Doukara'nın golü ile farkı ikiye çıkartıyor! Hızlı gelişen atakta ceza yayına sokulan Hakan Özmert doğrudan kaleyi düşünüyor. Meşin yuvarlak takım arkadaşı Souleymane Doukara'dan sekerek yönünü değiştiriyor ve kalenin sağ tarafından filelerle buluşuyor.
23'
Ricardo Quaresma'nın pası ile sağ çaprazda topla buluşan Adriano Correia ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
20'
GOOOLL!! Antalyaspor, Souleymane Doukara ile öne geçiyor! Ceza yayına sokulan Hakan Özmert havadan pasını ceza sahası içi sol çaprazına hareketlenen Souleymane Doukara'ya göndermek istiyor. Savunmadan seken topun yönü değişmiyor ve ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Souleymane Doukara yerden vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.
17'
Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
14'
Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını ceza sahasına göndermek istiyor ancak barajdan seken top arka direğe doğru yön değiştiriyor. Kaleci Ruud Boffin bu topa son anda müdahale ediyor ve meşin yuvarlak direkten dönerek oyun alanına geri geliyor.
13'
Siyah beyazlılar rakip yarı alanda baskısını sürdürüyor.
10'
Kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Ruud Boffin gelen topu yumrukları ile karşılamayı başarıyor.
9'
Sol çaprazdan ceza sahasına hareketlenen Ryan Babel rakibi Bahadır Öztürk'ün müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Bahadır Öztürk sarı kart ile cezalandırılıyor. Beşiktaş kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
8'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Oğuzhan Özyakup altıpas sol çaprazına doğru havadan uzun oynuyor. Bu noktaya hareketlenen Ryan Babel bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ruud Boffin gole izin vermiyor.
8'
Ev sahibi ekip kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
5'
Siyah beyazlılar gole çok yaklaşıyor. Tolgay'ın ara pası ile penaltı noktasının sol tarafında topla buluşan Oğuzhan Özyakup çok şık bir hareketle dönerek yerden plase vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
3'
Hakan Özmert çok uzak mesafeden şansını deniyor ancak kaleci Utku Yuvakuran üzerine gelen bu topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.
1'
Müsabaka konuk ekip Antalyaspor'un vuruşu ile başlıyor.

Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.