Beşiktaş Antalya'da fırsat tepti

Başakşehir'in puan kaybettiği haftada Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanından 1 puanla döndü.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında lider Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanına çıktı. Mücadele 0-0 eşitlikle son buldu. Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kartla maça damga vuran Vincent Aboubakar, ilk 11’de başladığı karşılaşmanın 64. dakikasında çift sarı karttan kırmızı gördü.

Beşiktaş 2 puan kaybetmekle kalmayıp, Gençlerbirliği mücadelesi için 2 fire verdi. Aboubakar’ın kırmızı kartının yanı sıra, Adriano da ikinci yarıda sakatlanarak yerini Mitrovic’e bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos zaferi alan Beşiktaş, bu maçın yorgunluğunu Antalya’da hissettirdi. Takım her zamanki coşkusundan uzak bir futbol ortaya koydu.

25 bine yakın Antalyaspor taraftarının doldurduğu statta, ev sahibi ekip önemli fırsatlardan yararlanamadı. Beşiktaş’ın 10 kişi oynadığı son 30 dakika tek kale oynayan Antalyaspor, Fabri’nin eldivenlerini geçemedi.

Süper Lig’de Antalyaspor bir sonraki hafta evinde Kayserispor’u konuk edecek. Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Beşiktaş Antalya'da fırsat tepti ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor 0-0 maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.