Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 35. haftasında lider Beşiktaş sahasında Ankaragücü’nü konuk ediyor. Adım adım şampiyonluğa giden siyah beyazlılar bu maçta da galibiyet arıyor. Peki, Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? İşte Beşiktaş kaşan maçları…

Süper Lig’de 35. hafta maçında zirvede yer alan Beşiktaş, evinde Vodafone Park’ta son haftaların formda takımı Ankaragücü’nü ağırlıyor. Son iki haftada aldığı galibiyetler ile yerini iyice sağlamlaştıran Beşiktaş sahasında Ankaragücü’nü de devirerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Peki, Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN?

16 Nisan 2021 Cuma günü saat 19.00’da başlayacak olan Beşiktaş Ankaragücü maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Beşiktaş Ankaragücü maçını şifresiz izlemek isteyen taraftarlar ise Bein Connect üyeliği satın alarak bu karşılaşmayı her yerden canlı olarak takip edebilecekler.

Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Şu ana kadar oynadığı 32 maçta topladığı 70 puan ile zirvede yer alan Beşiktaş son maçında deplasmanda Erzurumspor’u 4-2 devirmesini bildi. Son haftalarda oynadığı futbolla adından söz ettiren Ankaragücü’de geçen hafta Başkent derbisinde sahasında Gençlerbirliği’ni 2-1 yenmesini bildi. Ankaragücü, 32 maçta topladığı 36 puanla 13. sırada yer almakta.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazanmasını bilmişti.

BEŞİKTAŞ KALAN MAÇLAR

Beşiktaş Ankaragücü
Sivasspor Beşiktaş
Beşiktaş Kayserispor
Çaykur Rizespor Beşiktaş
Beşiktaş Hatayspor
Galatasaray Beşiktaş
Beşiktaş Karagümrük
Göztepe Beşiktaş

Stat: Vodafone Park
Tarih: 16 Nisan 2021 Cuma
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Süper Lig beşiktaş kalan maçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.