Beşiktaş açıkladı! Cenk Tosun resmen Kartal oldu

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Romain Saiss ve Gedson Fernandes ile birlikte sezonu açan siyah-beyazlılarda Wout Weghorst beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'un transferini bitirdi. Sağlık kontrolünden geçen santrafor, imzayı attı.

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları devam ediyor.

Siyah-beyazlılar eski futbolcusu Cenk Tosun ile anlaştıklarını resmi sitesinden yaptığı paylaşımla açıkladı.

Sağlık kontrolünden geçen santrafor imzayı attı.

Beşiktaş açıkladı! Cenk Tosun resmen Kartal oldu

22 MİLYON EURO'YA PREMIER LİG'İN YOLUNU TUTMUŞTU

2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton'a transfer olmuştu.

YARIM SEZON TEKRAR KARTAL OLMUŞTU

2020-21 sezonun 2. yarısında kiralık olarak yeniden Beşiktaş’a gelen Cenk sakatlığı nedeniyle ligde sadece 3 maç oynarken sezon sonu Everton’a geri dönmüştü.

Beşiktaş açıkladı! Cenk Tosun resmen Kartal oldu - Resim : 2

SİYAH-BEYAZLI FORMAYLA 67 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

Beşiktaş’ta çıktığı 145 resmi maçta 67 kez ağları havalandıran Cenk yaptığı 14 asistle 81 gole direkt katkı vermeyi başardı.

5 TEMMUZ'DA AVUSTURYA KAMPIYLA TAKIMA KATILACAK

Cenk Tosun’un 5 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına da katılacağı bildirildi.

CENK TOSUN'UN İLK AÇIKLAMALARI

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda milli futbolcu, "Burada hayatım boyunca unutamayacağım dört buçuk yıl geçirdim. İnişlerimiz ve çıkışlarımız oldu bu sürede ve artık vedalaşma zamanı geldi. Beraber çalıştığım hocalarıma, takım arkadaşlarıma, personelimize, yönetimimize, başkanımıza ve tabii ki desteklerini hiç esirgemeyen taraftarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duydum ve hayatım boyunca da duymaya devam edeceğim. Everton’ın her zaman kalbimde bir yeri olacak. Bu kulüp inanıyorum ki en kısa sürede potansiyeline ulaşıp çok güzel günler görecek ve ben de o gün geldiğinde bir taraftar olarak sizlerle birlikte bu mutluluğu paylaşacağım." ifadelerini kullanmıştı.

İşte Beşiktaş'ın imza paylaşımı:

Beşiktaş açıkladı! Cenk Tosun resmen Kartal oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Transfer Resmen imzalar atıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.