Beşiktaş 2 - 0 Atletico Madrid | Maçın sonucu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlar için "Bırakmam Seni Türkiyem" kapsamında yapılan yardım maçında Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu'nda İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk etti. Siyah-beyazlı ekip mücadeleyi 2-0 kazandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlar için yapılan yardım maçında Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu'nda İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk etti.

Siyah-beyazlı ekip mücadeleyi 2-0 kazandı.

Beşiktaş'ın gollerini 25. dakikada Gedson Fernandes ve 88. dakikada Georges Kevin N'Koudou kaydetti.

Müsabakanın tüm gelirleri depremzedelere gönderilecek.

ŞENOL GÜNEŞ, SÜRE ALAMAYAN OYUNCULARA DA FORMA VERDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atletico Madrid karşısında resmi maçlarda fazla görev vermediği oyunculara da şans tanıdı.

Kaleyi uzun süredir formasından uzak kalan Ersin Destanoğlu'na teslim eden Güneş, savunma hattını ise Valentin Rosier, Welinton Souza, Romain Saiss ve Umut Meraş'tan oluşturdu.

Orta sahanın merkezini Berkay Vardar, Alexandru Maxim ve Gedson Fernandes üçlüsüyle kuran deneyimli teknik adam, hücum hattında ise Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'u görevlendirdi.

Beşiktaş 2 - 0 Atletico Madrid | Maçın sonucu ile ilgili etiketler Beşiktaş Atletico Madrid Hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.