Beş bin kişi gitmişti, bugün de bin kişi geçti!

Kurban Bayramı tatilini Yunan adalarında geçirmek isteyenler nedeniyle Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Deniz Hudut Kapısı önünde yoğunluk yaşanıyor.

Yunan adalarında tatil yapmak isteyenler, Ayvalık'taki hudut kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Tatilciler, Ayvalık'tan sefer düzenleyen üç ayrı firmaya ait feribotlarla Midilli Adası'na geçiyor.

Adaya sefer düzenleyen turizm firmasının yetkilisi Ahmet Soydan, 10 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatili dolasıyla Midilli'ye yoğun ilgi olduğunu söyledi.

midilli5

Midilli Adası'nda şu anda yaklaşık 5 bin Türk turistin bulunduğunu anlatan Soydan, "Bugün de Midilli'ye yaklaşık bin kişi geçiş yapıyor. Yoğunluk bayramın 3. gününe kadar sürecek. Sonrasında ekimin sonuna kadar da dönem dönem yoğunluklar olacaktır. Bayram yoğunluğu nedeniyle ek seferler düzenleyebiliriz." dedi.

Tatilcilerden Serkan Altaş, 10 günlük bayram tatilini Midilli Adası'nda geçireceğini belirtti.

midilli4

Yunan adalarında tatilin fiyat açısından Türkiye'ye göre daha uygun olduğunu savunan Altaş, "Hem ucuz olması hem de farklı bir ortamda bulunmak için tercihimi buradan yana kullandım." diye konuştu.

Gülseren Seven de ''Oğlumla Ege adalarını gezip görmek için buradayım." dedi.

Beş bin kişi gitmişti, bugün de bin kişi geçti! ile ilgili etiketler tatil Ayvalık Midilli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.