Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey kefaletle serbest bırakıldı

American Beauty, The Usual Suspects ve House of Cards'taki rolleriyle tanınan Oscar ödüllü ABD'li aktör Kevin Spacey, İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıktı. Hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle sinemaya 4 yıl ara veren ve beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Kevin Spacey, kefaletle serbest bırakıldı.

2005, 2008 ve 2013 yıllarında üç erkeğe karşı beş farklı cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey, Londra’da Westminster Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 62 yaşındaki ünlü oyuncu, kefaletle serbest bırakıldı.


KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

4 cinsel istismar ve bir kişiyle rızası olmadan cinsel ilişkiye girmekle suçlanan, iki Oscar ödüllü Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Aktöre, Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'ne gelişinde avukatları ve iki polis memuru eşlik etti. Mahkeme esnasında Westminister Sulh Hakimi oyuncuya yöneltilen tüm suçlamaları okudu. Hakim, suçlamaları reddeden Spacey için kefaletle serbest bırakılma kararı verdi.

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey kefaletle serbest bırakıldı

'ÜÇ ERKEĞE CİNSEL TACİZ' SUÇLAMASI

İddia edilen suçların, 2005-2013 döneminde Londra ve Gloucestershire'da gerçekleştiği ve şikayetlerin şu anda 30'lu ve 40'lı yaşlarında olan 3 erkek tarafından yapıldığı belirtildi.

Spacey, polisin soruşturma başlatmasının ardından geçen ay ABC kanalına yaptığı açıklamada, "En kısa sürede İngiltere'de gönüllü olarak mahkemeye çıkacağım ve kendimi bu suçlamalara karşı savunacağım. Masumiyetimi kanıtlayacağıma eminim." demişti.

Spacey, American Beauty, The Usual Suspects ve House of Cards'ta aldığı rollerle tanınıyor.

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey kefaletle serbest bırakıldı - Resim : 2

 

 

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey kefaletle serbest bırakıldı ile ilgili etiketler mahkeme dava kevin spacey
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.