Bernard Mensah, Roberto Carlos'u trolledi

Beşiktaş'ın Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah, Roberto Carlos'u trolledi... Twitter'dan Mesut Özil için hoş geldin videosu paylaşan Brezilyalı efsaneye cevap veren Mensah, bu paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Roberto Carlos, Twitter hesabından bir video paylaşarak Mesut Özil'e yeni macerasında başarılar diledi. 2007-2010 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen Brezilyalı sol bek, "Türk bayrağını Şampiyonlar Ligi'nde taşıyacak olman milyonlarca Fenerbahçeliyi Mesut edecek" ifadelerini kullandı.

Sambacı'nın paylaşımına cevap veren Papiss Cisse, Şampiyonlar Ligi'nde resmi hesabını da ekleyerek "Biz geliyoruz" dedi. 

 

Sarı-Lacivertli taraftarlar bu iki paylaşımı beğeni yağmuruna tutarken Beşiktaş'ın Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah araya girdi ve kimsenin beklemediği bir çıkış yaptı. Mensah iki isme cevaben "Fenerbahçe'ye 13 yıldır gelen her oyuncu aynı şeyi söylüyor ama sonu hep hüsran dostum" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Mensah'ın bu esprisi, Robert Carlos ve Papiss Cisse'nin paylaşımlarının toplamından daha fazla etkileşim aldı.

Bernard Mensah, Roberto Carlos'u trolledi ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe roberto carlos

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.