Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı?

Berna Laçin hakkında, soruşturma başlattı. Ünlü sanatçıya neden soruşturma başlatıldığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı? Detaylar haberimizde...

Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı? Ünlü oyuncu Berna Laçin'e İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı,tarafından soruşturma başlattı. Laçin'e neden soruşturma araştırıldığı merak ediliyor. Peki Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan sanatçı Berna Laçin hakkında, "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.

Berna Laçin'in "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" Alişan'dan çok sert tepki geldi. Alişan, "Berna hanım orada Peygamber Efendimiz yatıyor" dedi.

"MEDİNE TOPRAKLARI TECAVÜZDE REKOR KIRMAZDI!"

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

ALİŞAN'DAN ÇOK SERT TEPKİ GELDİ

Berna Laçin'in bu sözlerine Alişan'dan çok sert tepki geldi. Alişan, "Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı? - Resim : 2

BERNA LAÇİN

Berna Laçin, (20 Ağustos 1970, Karşıyaka) Türk sinema, dizi oyuncusu ve sunucu.
 
İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim alan Laçin, Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Evdeki Yabancı, ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide rol almıştır. Laçin'in oynadığı 3 sinema filmide vardır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır. Laçin, "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dediği[2] ve ATV'de yayınlanan Her şey İçin Berna Laçin adlı programı sunmaktadır.
 
 
ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI
 
Hoşgeldin Boyacı : Donald Churchill - Tiyatro Martı - 2014
Dönme Dolap : Eric Assous - Tiyatro İstanbul - 2007
Yeni Baştan "Chapter Two" : Neil Simon - Tiyatro İstanbul - 1997
Kadınlar da savaşı yitirdi : Curzio Malaparte - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Teope : Çoşkun Büktel - İstanbul Şehir Tiyatroları
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner - İstanbul Şehir Tiyatroları
Aile Şerefi
Berna Laçin'e neden soruşturma başlatıldı? ile ilgili etiketler Berna Laçin soruşturma neden başlatıldı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.