Berna Laçin tutuklanacak mı? Tweet'i nedir?

Berna Laçin hakkında Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımından dolayı, 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Vatandaşlar ise Berna Laçin'e neden hapis istemi olduğunu araştırıyor. Peki Berna Laçin tutuklanacak mı? Hapse mi girecek? Berna Laçin'in Tweet'i nedir? Detaylar haberimizde...

Berna Laçin tutuklanacak mı? Berna Laçin Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımından dolayı 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Herkes neden dava açıldığını ve Berna Laçin'in tweetini merakla araştırıyor. Peki Berna Laçin tutuklanacak mı? Hapse mi girecek? Berna Laçin'in Tweet'i nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Berna Laçin tutuklanacak mı? Tweet'i nedir?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan sanatçı Berna Laçin hakkında, "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlatılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Laçin, ''İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!'' şeklinde tweet attı.

Gelen tepkiler üzerine Berna Laçin, ''İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim! Deli miyim! Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi!'' şeklinde tweet atarak yanlış anlaşıldığını açıkladı.

BERNA LAÇİN

Berna Laçin, (20 Ağustos 1970, Karşıyaka) Türk sinema, dizi oyuncusu ve sunucu.
 
İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim alan Laçin, Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Evdeki Yabancı, ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide rol almıştır. Laçin'in oynadığı 3 sinema filmide vardır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır. Laçin, "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dediği ve ATV'de yayınlanan Her şey İçin Berna Laçin adlı programı sunmaktadır.
 
 ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI
 
Hoşgeldin Boyacı : Donald Churchill - Tiyatro Martı - 2014
Dönme Dolap : Eric Assous - Tiyatro İstanbul - 2007
Yeni Baştan "Chapter Two" : Neil Simon - Tiyatro İstanbul - 1997
Kadınlar da savaşı yitirdi : Curzio Malaparte - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Teope : Çoşkun Büktel - İstanbul Şehir Tiyatroları
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner - İstanbul Şehir Tiyatroları
Aile Şerefi

ROL ALDIĞI DİZİ BELALI BALDIZ DİZİSİ KONUSU 
 Dilek ve Faruk Eskişehir'de 3 çocuklarıyla sakin bir hayat sürerken Melekler Konağı adlı sıradan bir sabah dizisinde rol alan ve diziden kovulduğunu öğrenince stüdyoyu yakan Dilek'in kız kardeşi Arzu Parlak'ın gelmesiyle hayatları bir hayli değişir.Faruk Arzu'yu sevmesine rağmen yine de onun başına açtığı olaylardan dolayı onu hiç sevmez ve her fırsatta onu evinden göndermeye çalışır.Arzu ise bir yapımcının gelip ona iş teklif etmesini beklemektedir.Dilek ise ciddi ve hamarat bir ev hanımıdır ve Arzu'yla bir yemek şirketi kurmuşlardır fakat Arzu birkez yemek yapayım derken mutfağı yaktığı için Dilek Arzu'nun işlerini yapacak birisi olan Ajlan'ı işe almıştır.Arzu ise ondan nefret etmekte ve her fırsatta onu boğmaya çalışmaktadır.Bu dizi 2006 yılında 34. bölümünde bitmiştir.Bir ara FOX (Türkiye) tv'de tekrarı yapılmıştır.Belalı Baldız'da, her ne olursa olsun birbirlerini aslında çok seven iki kızkardeşin farklı karakterlerinin çarpışması, sorumsuz baldızdan sürekli kurtulmaya çalışan Faruk'un duruma isyanı ve bu karmaşada devam ettirmeye çalıştıkları aile yaşantıları işleniyor.Döneminde çok izlenen ve sevilen bir Dizi'dir.

Berna Laçin tutuklanacak mı? Tweet'i nedir? ile ilgili etiketler Berna Laçin tutuklanacak mı tweet nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.