Berna Laçin, o karara isyan etti

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini ve gazeteci Nevşin Mengü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Avukat Feyza Altun'u hedef alan çirkin paylaşım ve sonrasında çıkan savcılık kararına tepki gösterdi.

Bundan iki ay önce Kadir G. adlı bir Twitter kullanıcısı Berna Laçin, Nevşin Mengü, Canan Kaftancıoğlu ve Feyza Altun'u hedef alan çirkin bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği paylaşım hakkında oyuncu Berna Laçin de savcılığa şikayette bulunmuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımı yapan Kadir G., hakkında “sesli ve yazılı görüntülü bir ileti ile hakaret” ve “tehdit” suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, paylaşımı yapan Kadir G., hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

KARARA İSYAN ETTİ

Verilen bu takipsizlik kararının ardından bir paylaşımda bulunan Berna Laçin paylaştığı fotoğrafa şu notu ekledi;

''Tam olarak hissim bu! Neden mi? Hani ben , Nevşin Mengü, Canan Kaftancıoğlu ve Feyza Altun için sapık tecavüz twitleri atan bir insan müsveddesi vardı , benim şikayetim üzerine savcılık bir şey olmadığına hükmetmiş, dava açmaya filan gerek yokmuş,ağır eleştiriymiş sadece! Eğer babandan korkulmuyorsa Her tür cinsel saldırı “babacan” sayılıyor demek memlekette Kadınsan, aldığın her nefes lütuf sayılıyor artık bu ülkede!''

Berna Laçin, o karara isyan etti

Berna Laçin, o karara isyan etti ile ilgili etiketler Berna Laçin Taciz Sosyal Medya Savcılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.