Berna Gözbaşı kulübe icra gönderen eski futbolcuya Twitter'dan tepki gösterdi

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kulübe icra takibi gönderen eski futbolcu Seyit İçgül’e "Kaç sene önce 40 günde ne hizmet verdin, soruyorum. İnsan alın teri için mücadele eder, ben de saygı duyarım. Kaç dönem geçmiş. Hak etmediğin para peşindesin. Hem de bugün. Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kulübe icra takibi gönderen eski futbolcu Seyit İçgül’e tepki gösterdi.

Twitter'dan bir paylaşım yapan Gözbaşı, "Memleketin evladı Seyit İçgül. Toplam çalışma günü 40 gün değil. O zaman almış 60-70 bin dolar. Şimdi göndermiş haciz. 100 küsür bin dolar ve biz bu adamın çocuğunu alt yapıda yetiştiriyoruz. Buralarda geziyor. Ne iş yaptın" dedi.

Başkan Gözbaşı, yaptığı ikinci paylaşımında ise, "Kaç sene önce 40 günde ne hizmet verdin, soruyorum. İnsan alın teri için mücadele eder, ben de saygı duyarım. Kaç dönem geçmiş. Hak etmediğin para peşindesin. Hem de bugün. Yazıklar olsun sana" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Gözbaşı kısa süre sonra bu paylaşımlarını silerek "Yazık" demekle yetindi.

FENERBAHÇE MAÇINDA SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Kayserispor'un bu sezon sahasında oynadığı müsabakalar arasında en çok seyirci topladığı maç Fenerbahçe maçı oldu.

Kadir Has Stadında bu sezon 16 maça çıkan Kayserispor, geride kalan hafta oynadığı Fenerbahçe maçında 13 bin 139 kişiyi tribünlere çekmeyi başardı.

Sarı kırmızılılar, daha önce Konyaspor, Alanyaspor ve Galatasaray maçlarında binlerce seyirciyi tribüne çekmeyi başarırken ilk kez 10 binin üzerinde seyirciye karşı oynadı.

Berna Gözbaşı kulübe icra gönderen eski futbolcuya Twitter'dan tepki gösterdi

Berna Gözbaşı kulübe icra gönderen eski futbolcuya Twitter'dan tepki gösterdi ile ilgili etiketler Kayserispor Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.