Berna Gözbaşı hakeme isyan etti: Bir takımın kaderiyle oynamak bu kadar mı kolay?

Süper Lig'e veda eden üç takımdan biri olan Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı, Trabzonspor maçının ardından hakemlere adeta ateş püskürdü. Gözbaşı, “Hakem hataları yüzünden kaç puan kaybettik hesaplayamıyorum” dedi

Süper Lig'in son haftasında evinde Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Kayserispor, bir alt lige düştü. Sarı-kırmızılıların başkanı Berna Gözbaşı da mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı, “Hakem hataları yüzünden kaç puan kaybettik artık ben hesaplayamıyorum. 'Şiddete Dur De Projesi' yapıyoruz, hakem şiddetine dur demek lazım. Kıl payı düşen bir takımın kaderi ile bu kadar oynanmaz. El var, görmüyor. Golü vermiyor, penaltıyı vermiyor. Anlamak mümkün değil. Ligi tiyatro gibi izledik, zaten çok zor dönemde devraldık. 9 aydır her şeyimi ortaya koydum. Pandemi döneminde en başarılı takımlardan biri olduk. Her şeyi yendik ama maalesef bugün Trabzon’a yenilmedik, hakeme yenildik” ifadelerini kullandı.

BİR PAYLAŞIM DA SOSYAL MEDYADAN

Öte yandan Gözbaşı, sosyal medya hesabından da maçtan görüntüler paylaşarak maçın hakemi Cüneyt Çakır'a isyan etti.

Kayserispor Başkanı'nın paylaşımı şu şekilde;

''Biz böyle bir sonu hak etmedik.
Bu zamana kadar hakem hataları ile ilgili mümkün olduğu kadar sessiz kaldık. Sineye çektik. Mücadelemizle, azmimizle bunu da aşarız dedik ve son hafta, son dakikaya kadar mücadelemizi sürdürmeyi başardık.

Ama bu maçta yapılan hakem hataları bizi resmen küme düşürdü, hem de dalga geçer gibi. Var sistemi neden oluşturuldu? Neden hep bizim aleyhimize işledi? Çizgi teknolojisi neden uygulanmadı? Biz o kadar mücadeleyi boş yere mi verdik?

Say say bitmeyen hakem hataları. Bu penaltı değil mi?
Bu basit bir hakem hatası da değil, resmen gasp...
Bu lig bizim hakkımızdı...bu sene onca zorluktan gectikten sonra onca mucadelemizin sonunda Kayserispor bunu haketmedi.

Bir şehrin, bir takımın kaderi ile büyük bir mücadele örneği ile oynamak bu kadar mı kolay?''

Berna Gözbaşı hakeme isyan etti: Bir takımın kaderiyle oynamak bu kadar mı kolay?

 

Berna Gözbaşı hakeme isyan etti: Bir takımın kaderiyle oynamak bu kadar mı kolay? ile ilgili etiketler Kayserispor Cüneyt Çakır Süper Lig Trabzonspor Berna Gözbaşı küme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.