Berna Gözbaşı: Bizim hedefimiz ligde ilk 10 takım arasına girmekti

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 1-0 kazandıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim hedefimiz ilk 10 takım arasına girmekti. Aşağılarda değil yukarılarda mücadele eden bir takım olma yolunda buralara gelebildik" dedi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22.haftasında sahasında Yukatel Kayserispor sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0'lık sonuçla mağlup etti.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "5 maçtır yenilmiyorduk, 6 maça tamamladık. 12 maçtır yenilmeyen Başakşehir'i yendik. Bu bizim takımın gücünü gösteriyor. Oldukça fazla eksiğimiz vardı. Abdülkadir Parmak, ilk maçı olmasına rağmen mükemmel oynadı. Diğer transferler de aramıza katıldığında takımın gücüne güç katacaklar. Büyük bir takım, büyük bir aile olduk. Taraftarımız sürekli yanımızda. Bu birlik ve beraberliği bozmadan hedeflerimize adım adım ilerlemeye devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun. Kasımpaşa maçı için takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gözbaşı, şöyle devam etti:

"Bizim hedefimiz ilk 10 takım arasına girmekti. Aşağılarda değil yukarılarda mücadele eden bir takım olma yolunda buralara gelebildik. Her anlamda zor süreçler. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Zaman zaman yol kazaları olacaktır. Bu futbol: yenmek, yenilmek ve berabere kalmak var. Önemli olan mücadele eden birbirlerinin eksiğini hissettirmeyen aile ruhunu kaybetmeyen takım olabilmek. Takıma bu ruhu veren teknik ekibimze ve teknik direktörümüz hikmet Karaman'a teşekkür ediyorum. İnşallah hep böyle güzel haberleri paylaşarak gideriz."

HİKMET KARAMAN: İNANILMAZ BİR GALİBİYET

Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, güçlü bir rakibe karşı çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, Başakşehir'in ligde en çok topa sahip olan ve en az pas hatası yapan takımlar arasında birinci sırada yer aldığını belirtti.

Oyunun kontrolünün Kayserispor'da olduğu bir maç oynadıklarını dile getiren Karaman, "Belki top rakip takımdaydı ama biz oyunu kontrol etmesini akıllı bir şekilde de hücuma çıkmasını bildik. Önemli olan 3 puandı. İnanılmaz önemli bir 3 puan aldık. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Berna Gözbaşı: Bizim hedefimiz ligde ilk 10 takım arasına girmekti ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.