Berlin in Berlin'in devam filmi geliyor...

Yönetmenliğini Sinan Çetin’in üstlendiği, doksanlı yıllarda büyük ses getiren ‘Berlin in Berlin’ filminin devamı geliyor.

Yönetmenliğini Sinan Çetin’in üstlendiği, doksanlı yıllarda büyük ses getiren ‘Berlin in Berlin’ filminin devamı geliyor.

Doksanlı yıllara damgasını vuran ‘Berlin in Berlin’ filminin devamı çekilecek. Filmdeki sahneleri ile olay olan Hülya Avşar, yeni sinema filminde de yer alacak. Avşar bu kez babaanneyi canlandıracak.

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre, yönetmenliğini Sinan Çetin’in üstlendiği doksanlı yıllarda çok konuşulan ‘Berlin in Berlin’ filminin devamı geliyor. Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren filmde çok konuşulan Hülya Avşar, bu kez babaanneyi oynayacak.

Sinemaya ara veren Sinan Çetin ise tekrar yönetmen koltuğuna oturacak. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Avşar kızı, çekimler süresince de Amerika’ya seyahat edecek. New York'da çekimleri yapılacak filmin adının da ‘New York in New York’ olduğu gelen bilgiler arasında.

Berlin in Berlin'in devam filmi geliyor... ile ilgili etiketler Hülya Avşar berlin in berlin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.