Berkay'dan Tarkan benzetmelerine samimi cevap!

Geçtiğimiz günlerde İrem Derici ve Deniz Seki ile Harbiye Açıkhava Sahne’sinde sevenleriyle buluşan popçu Berkay, Bebek’te objektiflere takıldı.

Yeni konserlere hazırlandığını belirten şarkıcı Berkay, kendisine yapılan Tarkan benzetmesi için; “O çok daha yakışıklı. Adamın her şeyi iyi. Benimle alakası yok. Kıyafet de derseniz bir tane ceket giydim. Hatice Gökçe dikti belki ondandır. Beni rahatsız eden ya da umursadığım bir konu değil. Önemli olan şarkıcılığım ya da ne kadar iyi şarkı seçip sevenlerimle buluşturduğum” dedi.

--2996726

Berkay, hayatının en büyük mutluluğunu geçtiğimiz temmuz ayında yaşamıştı. Eşi Özlem Ada Şahin'le mutluluklarını bir kız çocukla perçinleyen Berkay, dünyaya gelen kızına Arya ismini vermişti. Kızı Arya'yı kucağına alan Berkay “Dünyanın en mutlu ve en şanslı adamıyım” diyerek duygularını dile getirmişti.

Eşi Özlem Ada Şahin ile sanat camiasının örnek çiftlerinden gösterilen Berkay‘ın hayali kalabalık bir aile olmak ve 3 çocuğunun olması.

Berkay'dan Tarkan benzetmelerine samimi cevap! ile ilgili etiketler Tarkan Bebek berkay ozlem şahin arya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.