"Mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız!"

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında çıkan kavgada yeni bir tanık ortaya çıktı. İsmini vermek istemeyen tanık, Berkay'ın "Arda'nın bacağına sıkacaksınız" dediğini iddia etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, televizyon programında davada tanık olan ancak adını vermek istemeyen ünlü bir ismin iddialarını ekrana taşıdı.

"NASIL VURURSUN BANA?"

İddiaya göre; "Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, Emirgan'daki eğlence mekanında tuvalete giderken Arda'nın dirseği kendisine çarptı. Bunun üzerine "Nasıl vurursun sen bana?" diyerek tepki gösterdi.

Ardından Özlem Ada'nın eşi Berkay, Arda'nın olduğu masaya geldi. Futbolcunun omzuna dokunarak "Kaptan seninle bir konuşabilir miyiz?" dedi. Tam Arda'yı ensesinden tutarken yumruk yedi.

 "ARDA'NIN BACAĞINA SIKACAKSINIZ"

Berkay, Arda'nın yumruğundan sonra dışarı çıkıp telefonla birilerini aradı ve "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız" dedi. Arda da arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldı.

Arda Turan, evde eşini titreyerek korkmuş gördü. Özlem Ada Şahin'in eşi Aslıhan Doğan'ı aradığını öğrenince çok sinirlendi ve silahını alıp hastaneye gitti."

"Mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız!" ile ilgili etiketler Arda Turan Kavga berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.