Berkan Kutlu'dan flaş maç sonu röportajı... "Kerem'e yalancı dendi, ağır kelimeler kullanıldı"

Berkan Kutlu: "Futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Bize yalancı denmesi. Kerem'e yalancı dendi. Kerem burada hiçbir şey yapmadığı halde bu kullanılan kelimeler..."

Galatasaray'ın Süper Lig'in 17. haftasında Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kaldığı maça hakem Zorbay Küçük ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan "Yalancı" polemiği damga vurdu.

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Berkan Kutlu, "Futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Bize yalancı denmesi. Kerem'e yalancı dendi. Kerem burada hiçbir şey yapmadığı halde bu kullanılan kelimeler..." sözleriyle meseleyi kamuoyuyla paylaştı.

Genç orta saha oyuncusu, "1 metre önümde oldu. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Niye böyle oldu anlamıyorum. Biz Galatasaray oyuncusuyuz. Her şeyden önce insanız. Kabul etmiyorum. İçeride ve sahada; bu kelimeler kullanılır mı? Koridorlarda oyuncumuza yalancı deniyor. Kabul etmiyorum ben." diye devam etti.

NECATİ ATEŞ, ZORBAY KÜÇÜK'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Berkan'ın ardından röportaja gelen yardımcı antrenör Necati Ateş, konuyu biraz daha açtı:

"Berkan'ın bıraktığı yerden devam edeyim. Oyuncumuz çok konuşamadı. Hem 4. hakemle, hem de Zorbay diyeceğim ona. Hakem demeyeceğim. Geldi Kerem, bana 'Lan' kelimesini kullandı dedi, 'Gidin lan buradan' demiş."

"Galatasaraylı futbolcusu bir şey derse sarı gösterirsin, ileri giderse kırmızı dersin. Sen Galatasaray oyuncusuna bunu diyemezsin."

"Arkasında nasıl bir güç varsa bu kadar rahat konuşuyor. Sarı kart yarın mı göstereceksin diyoruz, bir gün onu da gösteririz diyor. Oyuncu bir pozisyondan çıkmıştır, koşmuştur, nabzı 220 olmuştur. Ben nasıl böyle dersin dedim, 'Senin oyuncun yalancı' dedi."

ÇAKMA MAGANDA ARDA TURAN

Öte yandan, kaptan Arda Turan'ın soyunma odası koridorunda Zorbay Küçük'le tartıştığı iddia edildi. Zorbay Küçük'ün Arda Turan’a ‘Hadi ordan işine bak çakma maganda ayakkabı mı fırlatacaksın bana?" dediği iddia edildi.

Berkan Kutlu'dan flaş maç sonu röportajı... "Kerem'e yalancı dendi, ağır kelimeler kullanıldı"

Berkan Kutlu'dan flaş maç sonu röportajı... "Kerem'e yalancı dendi, ağır kelimeler kullanıldı" ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Arda Turan Berkan Kutlu Kerem Aktürkoğlu Zorbay Küçük necati ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.