Berkan Kutlu: "Fatih Terim'in ayrılığı gerçek gibi gelmedi"

Galatasaray'ın milli yıldızı Berkan Kutlu, kariyerine ve sarı-kırmızılı takımın gündemine dair soruları yanıtladı. Kutlu, Ocak ayında takımdan ayrılan Terim için de çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın milli orta sahası Berkan Kutlu, TRT Spor'a konuştu. Kutlu, "Galatasaray'a küçüklükten beri bağlıyım. Kaybettiğimiz zaman çok ağlardım. "Bu sezon duygusal olarak her şeyi yaşadım. Kötü gittiğimiz için konuşmuyordum. Ben küçükken Galatasaray senede 3-4 maç kaybederdi. Bu sezon ne kadar kaybettiğimizi bilmiyorum. O kadar kötü gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"GERÇEK GİBİ GELMEDİ"

Fatih Terim'in ayrılığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Berkan, "Fatih hocanın ayrılığı önce gerçek gibi gelmedi ama bir şekilde devam etmemiz gerekiyordu. Evet, zor bir sezon oldu ama Fatih hocaya ya da Domenec Torrent'e bağlayamayız" sözlerini söyledi.

Berkan, kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere ise şu sözlerle yanıt verdi:

"Çok koştuğumda 'Koştu da ne oldu' deniyor. Koşu mesafesinde 3-4. olursam 'Bunu bile yapmadı' deniyor. Bu tarz eleştirilere kulak asmamaya çalışıyorum. Berkan-Taylan isimleri sosyal medyada etkileşim getiriyor. Fatura ikimize kesiliyor. Bu, beni motive ediyor."

Berkan Kutlu: "Fatih Terim'in ayrılığı gerçek gibi gelmedi" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Berkan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.