Berkan Kutlu 2026'ya kadar Galatasaray'da

Galatasaray'ın bu yaz 7. transferi olan Berkan Kutlu, Sarı-Kırmızılı kulübe 2026 yılına kadar imza attı. Alanyaspor'dan transfer edilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Metin Oktay pozu verdi ve "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim" dedi.

Galatasaray'ın Alanyaspor'dan 3.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Berkan Kutlu, 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Sarı-Kırmızılılar 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu GS TV'den tanıttı. Önce sağlık kontrollerinden geçen ve ardından Galatasaray Müzesi'ni gezerek her yeni transfer gibi Metin Oktay pozu veren Berkan, "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Genç futbolcu, "Allah utandırmasın. Taraftarlarımızı sabırsızlıkla statta bekliyoruz. Pandemi sürecinde boştu statlar. Şimdi de onları bekliyoruz ve inşallah Galatasaray için elimden gelen her şeyi vereceğim" diye devam etti.

Akdeniz ekibine geçen yaz İsviçre'nin Sion takımından bedavaya transfer edilen başarılı isim Süper Lig'de 38 maça çıkıp takımına 3 gol, 2 asistlik ekstra bir skor katkısı sağlamıştı. Oynadığı futbolla kısa sürede ligin dikkat çeken isimlerinden biri olan İsviçre doğumlu Berkan Kutlu, A Milli Takım havuzunda da bulunuyor.

Berkan Kutlu 2026'ya kadar Galatasaray'da

Berkan Kutlu 2026'ya kadar Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Berkan Kutlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.