Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Ne kadar tazminat istendi?

Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay çifti geçtiğimiz aylarda hacker skandalı ile karşı karşıya kaldılar.Ünlü çift şimdi ise boşanıyor. Oktay ve Şaraçıoğlu'nun neden boşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Aynı zamanda Şarapçıoğlu, eşi Berk Oktay hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Peki Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Şiddet mi uyguluyor? Ne kadar tazminat istendi? Detaylar haberimizde...

Hacker saldırısına uğrayan ve kötü günler geçiren Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay çifti boşanıyor. Magazin gündeminde çok konuşulan olay arasında yer alan boşanmanın nedenleri merak ediliyor. Ayrıca Şarapçıoğlu, Oktay'a ağır suçlamalarda bulandı. Peki Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Şiddet mi uyguluyor? Ne kadar tazminat istendi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Ne kadar tazminat istendi?

Günaydın'dan Yüksel Yavuz'un haberine göre; Merve Şarapçıoğlu, yaşadıkları sorunları şöyle sıraladı: "Berk'in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor."

500 BİN TL'LİK TAZMİNAT İSTEDİ

Eşi, Berk Oktay'dan 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istedi.

Hafta içi İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne dava dilekçesi veren Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'dan aylık 10 bin lira da tedbir nafakası talep etti.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun boşanacakları iddiası ilk kez geçtiğimiz şubat ayında gündeme gelmiş, Berk Oktay'ın "Her şey, herkes boş... Biz sadece Beşiktaş'ı sevdik... Anneden sonra ilk aşk, tek aşk. Görmek istedikleriniz sizinle olsun... İyi geceler.." tweet'i ise iddiaları güçlendirmişti...

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Ne kadar tazminat istendi? - Resim : 2

'AŞK GEÇİCİ SEVGİ KALICI'

Merve Şarapçıoğlu da Berk Oktay ile aynı gün, Twitter sayfasında şu mesajı paylaşmıştı:

"Aşk elbette var ama aşk geçicidir, uçup gider... Geriye kalan ve asıl köklü olan, sevgidir. Yüreğinde sevgi olan kişiden korkmayın. Sevgiyi bilmeyen, yaşamayan, yaşamak istemeyenden korkun. “Aşk geçici, sevgi ise kalıcıdır.”

Öte yandan Merve Şarapçıoğlu'nun şiddet gördüğü daha önce de iddia edilmişti. Ancak kendisi bu iddiaları yalanlamıştı.


BERK OKTAY
2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ
2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

SAVAŞÇI
Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.

MERVE ŞARAPÇIOĞLU
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi.

 

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu neden boşanıyor? Ne kadar tazminat istendi? ile ilgili etiketler Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu Şiddet neden boşanıyor tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.