Berk Atan Gönül Dağı'nın ikinci sezonundan ilk bilgiyi paylaştı!

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan, dizinin ikinci sezonuna dair ilk bilgiyi paylaştı. İlk sezonu ile gönüllerde taht kuran dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor.

Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu Cumartesi akşamları ekrana geliyordu. Dizinin Eylül ayında yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor. Kurban Bayramı özel bölümüyle de izleyicilerine sürpriz yapan dizi herkesi memnun etti.

Ancak takipçileri dizinin ikinci sezonunu merak ediyor. Taner karaktrini oynayan dizinin başrol oyuncusu Berk Atan, yeni sezon hakkında ilk bilgileri de verdi.

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin Taner'i Berk Atan, gizemli  sevgilisini yanlışlıkla ifşa etti!

İyi bir çıkış yakaladıklarına vurgu yapan Berk Atan, sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile Çeşme Alaçatı sokaklarında görüntülendi. Dizinin ikinci sezonu hakkında ilk bilgileri veren oyuncu, şunları söyledi:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan sevgilisini yanlışlıkla ifşa etti bakın  kim çıktı - Internet Haber

“Dizi devam ediyor. Güzel bir sezon geçirdik. Çok yorulduk, çok da güzel bir sezon geçirdik. Allah’a şükür izlendik de, sevildik de… Sezon finali yaptık. Şimdi Ağustos’un ikinci haftası büyük ihtimal sete çıkacağız. Bu arada da tatilde beraber bol bol tatili değerlendirmeye çalışacağız.”

Gönül Dağı dizi ekibinin ne zaman sete çıkacağı da ortaya çıktı. İkinci sezon için ekip Ağustos ayının ikinci haftasında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir araya gelerek yeniden çekimlere başlayacak.

Berk Atan Gönül Dağı'nın ikinci sezonundan ilk bilgiyi paylaştı! ile ilgili etiketler TRT 1 berk atan gönül dağı taner
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.