Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten Londra kararı... Ailecek taşınıyorlar

Binbir Gece Masalları dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 2019 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Bergüzer Korel ile Halit Ergenç yeni bir karar aldı. Mutlu birliktelikleriyle göz dolduran ikili çocuklarıyla birlikte İstanbul dışında başka bir ülkede daha yaşayacak. Londra'dan ev alan çift sadece projeler olduğu dönemde İstanbul'daki evlerine gelip kalacaklar.

Binbir Gece dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 2009'da hayatını birleştiren, Ali ve Han adında iki oğlu ve Leyla adında bir kızı olan çift beklenmedik bir karar aldı.

Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan ünlü çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak 'Babil' dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara vermişti.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten Londra kararı... Ailecek taşınıyorlar

PROJELERİNİN OLMADIĞI DÖNEMLERDE LONDRA'DA YAŞAYACAKLAR

'Binbir Gece' ve 'Vatanım Sensin' dizisinde kamera karşısına geçen ikili, flaş bir karara imza attı. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'dan fotoğraflar paylaşıyordu. Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı ortaya çıktı.

Snobmagazin'in haberine göre; İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşacağı iddia edildi. İkili, set olduğu zaman İstanbul'a gelip, kamera karşısına geçecek.

Bergüzar Korel, aile hayatını gözlerden uzak tutmayı seviyor. Çocuklarını basından ve gözlerden uzak büyütüyor.

 

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten Londra kararı... Ailecek taşınıyorlar ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.