Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından

Çok zor bir hayatı olan ve yaşarken o zamanki sevgilisinin yüzüne kezzap dökmesi nedeniyle bir gözünü ve yüzünün bir kısmını kaybeden fantezi müziği sanatçısı Birgen’in hayatını anlatan filmin çekimleri başladı. Bu film daha çekilmeden olay oldu.

Çok zor bir hayatı olan ve yaşarken o zamanki sevgilisinin yüzüne kezzap dökmesi nedeniyle bir gözünü ve yüzünün bir kısmını kaybeden fantezi müziği sanatçısı Birgen’in hayatını anlatan filmin çekimleri başladı. Bu film daha çekilmeden olay oldu. Çünkü defalarca senaryo ve oyuncu değişikliği yapıldı. Uzun bir süre başrolde yer alacak olan ismin Serenay Sarıkaya olacağı konuşuldu.

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından

Tam filmin çekimlerine başlanacağı sırada pandemi patlak verdi ve çekimlere mecburi bir ara verildi. Ardından uzun bir süre oyuncu ve pandemi koşullarından kaynaklı olarak beklendi. Aradan iki yıl geçtikten sonra Serenay Sarıkaya yeni zamanlama için kendisinin uygun olmadığını belirtti ve başrol teklifi Demet Evgar'a götürüldü. 

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından - Resim : 2

Bergen Rolü Farah Zeynep Abdullah'ın Oldu

Bu değişikliğin ardından Demet Evgar da rolü kabul etmedi. Oyuncu yoğun olması ve farklı projeler nedeniyle Bergen filminde rol almayacağını belirtti. Son olarak rolü kabul eden ve başrolde oynayacak olan isim Farah Zeynep Abdullah oldu.

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından - Resim : 3

Oyuncu seçimi kesinleştikten sonra geçen hafta Bergen filmi için ilk set hazırlıkları başladı. Dizilerde ve filmlerde genel olarak ilk çalışma bir okuma provası şeklinde olur. Bergen filmi için de bütün oyuncular bir araya geldi ve bir okuma provası yapıldı. Böylece filmin çekimleri de başlamış oldu. 

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından - Resim : 4

Güçlü Kadro ve Usta Kalemler

Bergen filminin dikkat çeken diğer oyuncuları arasında Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez ve Suzan Kardeş yer alıyor. Öte yandan filmin senaryosunda ünlü bir yazar da yer alacak. Senaryo Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayezid tarafından yazıldı. Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper'in yapacağı filmin müzikleri ise yine çok ünlü bir isim olan Mazlum Çimen'e ait olacak.    

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından - Resim : 5

Bergen Filminin Okumaları Yapıldı! Büyük Film Başlıyor! Başrol Masumlar Apartmanından ile ilgili etiketler bergen
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.