Berfu Yenenler'in elbisesi olay oldu! Tarzı Bihter Ziyagil'e benzetilince kayıtsız kalamadı

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in giydiği mavi tüllü elbise Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter Ziyagil karakterinin kıyafetine benzetildi. Takipçileri Berfu Yenenler'i yorum yağmuruna tutunca ünlü isimden takipçilerine yanıt gecikmedi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından mavi tüllü bir elbise ile çekildiği fotoğraflarını paylaştı. Berfu'nun paylaşımına 40 bini aşkın beğeni gelirken takipçileri 28 yaşındaki ünlü ismin fotoğrafına yorum yağdırdı.

'BERFU ZİYAGİL!'

Berfu Yenenler'in giydiği mavi tüllü elbise bir zamanların reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'daki Bihter Ziyagil'in giydiği elbiseye benzetildi. Takipçileri Berfu Yenenler'in o paylaşımına 'Bihter' göndermesinde bulunarak ''Ay bu Bihter'in gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar diye hönküre hönküre ağladığı elbise değil mii'', ''Sen Bihter Ziyagilsin kendine gel😂aklima Bihter in elbisesi geldi cook güzelsin Baffu'', ''Bihterin elbisesi değil mi bu'' şeklinde yorumlar yaptı.

Ünlü isim de takipçilerinin yorumlarını görünce dayanamayarak "Ya hangi elbise, hemen atın bana" cevabını verdi.

Berfu Yenenler'in elbisesi olay oldu! Tarzı Bihter Ziyagil'e benzetilince kayıtsız kalamadı

"SEVİYORUZ, NE DİYEBİLİRİM?"

Berfu Yenenler, "Herkes Bihter Ziyagil yazmış, hangi haline benzemişim çabuk söyleyin. Bihter Ziyagil başımızın tacıdır" diye yazdı.

Berfu Yenenler'in elbisesi olay oldu! Tarzı Bihter Ziyagil'e benzetilince kayıtsız kalamadı - Resim : 2

Berfu Yenenler, takipçilerinin söz konusu sahneden kareleri kendisine atmasının üzerine ise Bihter karakterinin bir fotoğrafını yayınlayarak; "Seviyoruz, ne diyebilirim?" mesajını paylaştı.

Berfu Yenenler'in elbisesi olay oldu! Tarzı Bihter Ziyagil'e benzetilince kayıtsız kalamadı - Resim : 3

 

 
Berfu Yenenler'in elbisesi olay oldu! Tarzı Bihter Ziyagil'e benzetilince kayıtsız kalamadı ile ilgili etiketler Berfu Yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.