Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Berfu Yenenler, 2019 yılında dünyaevine girdiği oyuncu eşi Eser Yenenler'e üçüncü çocuk şakası yaptı. İki çocuk sahibi genç anne, eşine yaptığı şakayı kameraya alarak sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

37 yaşındaki oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile 26 yaşındaki Berfu Yıldız 2019 yılında nikah masasına oturmuş, o yıl içerisinde oğulları Kuzey'i kucaklarına almışlardı. Geçtiğimiz Mart ayında ikinci kez anne - baba olmanın sevincini yaşayan çift, dünyaya gelen oğullarına Mete'yi adını vermişti.

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası

Gebelik testini kalemle çift çizgi yapan Yenenler, eşini kandırdı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası - Resim : 2

HAMİLEYİM DİYE KANDIRDI

Berfu Yenenler, gebelik testine kalemle iki çizgi attıktan sonra eşi Eser Yenenler'in yanına gitti. Eser Yenenler, eşinin elinde gebelik testini görünce şaşkınlığını gizleyemeyip, "Bu ne, gerçek mi bu? Ya delirme, gerçek mi bu?" şeklinde tepki verdi.

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası - Resim : 3

Berfu Yenenler'in 'bazı kötü şakalar' mesajıyla paylaştığı o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası - Resim : 4 

 

 

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e üçüncü bebek şakası ile ilgili etiketler Eser Yenenler Berfu Yıldız berfu yenenler hamilelik testi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.