Berfu Yenenler Vücudu İçin Söylenen Mesajları İfşa Etti!

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler vücduyla ilgili kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından ifşa etti.

Berfu Yenenler bu kez kendisine gelen mesajları ifşa etmekle gündeme geldi. Oyuncu Eser Yenenler'in eşi sosyal medyadan vücuduyla ilgili kendisine gelen eleştirileri tek tek yayınladı. Diş hekimi takipçisinden vücuduyla ilgili mesajları ifşa eden Berfu Yenenler, isyan etti.

Takipçilerinden gelen sözler nedeniyle canı sıkılan Yenenler, sözleri ile adeta içini döktü. Bir Diş hekiminin DM'den attığı mesajları ifşa eden oyuncu, paylaşırken de şu sözleri söyledi:

"Üzüldüğüm için kızdığım için değil ama bir hekim olarak bile insanlara bu kadar estetik kaygısıyla yaklaşılmasına inanamıyorum ve her anlamda, her gün böyle her yerimle alakalı mesajlar alıyorum"

Berfu Yenenler'den esprili paylaşım: Son iki senemin özeti - Magazin  Haberleri | NTV

"Her Yerimle İlgili Mesajlar Alıyorum""

Berfu Yenenler'in ifşa ettiği mesajlar kısa sürede binlerce yorum aldı. Daha sonra instagram hesabından bir paylaşım daha yapan Yenenler şunları söyledi:

"Kendimi her gün aynada görüyorum zaten. Rahatsız olsam ben değiştiririm. Mükemmellik baskısından aşırı bıktım, kendimi sevmek de suç ya!"

Berfu Yenenler Vücudu İçin Söylenen Mesajları İfşa Etti! ile ilgili etiketler berfu yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.