Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı! Ünlü şarkıcı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! ''Erkekler kapatılsın''

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile birlikte arkadaşları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı ve o anları sosyal medyada paylaştı. Arkadaşı Eser Yenenler'i ele vermemek için yalana başvuran Dalkılıç, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Berfu Yenenler ise ''Erkekler kapatılsın'' yorumunu yaptı.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya paylaşımları ile adından sık sık söz ettiriyor. Berfu Yenenler'in son paylaştığı video ise gündeme oturdu. Berfu'nun Murat Dalkılıç'a yaptığı şaka sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Dalkılıç ise bu videodan sonra herkesin diline düştü. 

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile birlikte şarkıcı Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı. Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler yanındayken, Dalkılıç'a "Eser'e ulaşamadım. O da demişti ki Murat'la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?" diye sordu.

''İÇERİDE UYUYOR''

Dalkılıç ise "Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor" yanıtını verdi. Berfu Yenenler'in "Onu uyandırabilir misin?" sorusu üzerine Dalkılıç, "Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak" dedi.

''ERKEKLER KAPATILSIN''

Eser Yenenler'in Dalkılıç'ın sözlerinden sonraki tepkisi dikkat çekti. Videonun sonunda Eser Yenenler, Murat Dalkılıç için ''Adam adam'' yorumunu yaptı.  Berfu Yenenler ise videonun sonunda ''Siz gerçekten bir örgüt olmuşsunuz.Erkekler kapatılsın'' yorumunu yaptı.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı! Ünlü şarkıcı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! ''Erkekler kapatılsın''

Murat Dalkılıç ise sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Dalkılıç, Berfu Yenenler'in paylaştığı videoya "Abiii yolda insanlar yüzüme yüzüme gülüyor" yorumunu yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları ise videoya ''Murat dalkılıç Türk Lirası gibi bir günde %7 değer kaybetti gözümde'', ''kanka gibi kanka bee 😂😂😂😂 hemen murat eseri arıyacak dıye bekledım ama vıdeonun devamı yok aradımı ????'', ''Hahhahah çok iyi @muratdalkilic şarkıcılık kadar oyunculukta çok iyi'' yorumlarında bulundu.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı! Ünlü şarkıcı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! ''Erkekler kapatılsın'' ile ilgili etiketler Berfu Yenenler Murat Dalkılıç Eser Yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.